Zvišali so se prispevki za socialno varnost samozaposlenih

Video: Pravi čas za ustanovitev podjetja je… zdaj!

Mnogi posamezniki, ki sanjajo o tem, da bi nekoč postali podjetniki, nikoli ne uspejo zbrati dovolj volje in energije, da bi se tudi zares podali v podjetniške vode. Z novim razpisom Evropske komisije, ki je namenjen internetnim projektom, imajo priložnost, da to vendarle storijo.
Video: Pravi čas za ustanovitev podjetja je... zdaj!

Video: Pravi čas za ustanovitev podjetja je… zdaj! (Vir slike: YouTube)

Evropska komisija je v okviru iniciative FI-WARE pričela z novim podjetniško-pospeševalniškim programom, s katerim bo malim in srednje velikim podjetjem podelila skupno 80 milijonov evrov. V ta namen je komisija sestavila pravo pravcato mrežo podjetniških pospeševalnikov, lociranih po številnih lokacijah po vsej Evropi. 

K prijavi na program iniciative FI-WARE ste vabljeni tudi slovenski tehnološki navdušenci, ki se ukvarjate z razvojem internetnih aplikacij in pri tem uporabljate tehnologijo FI-WARE. S prijavo pridobite možnost osvojitve denarnih sredstev, poleg tega pa boste pridobili tudi mentorstvo in številna nova poznanstva, ki so dandanes še kako pomembna pri uspehu. Vse, kar morate storiti, je, da oddate prijavo in počakate na odločitev izbranega podjetniškega pospeševalnika. 

Več o programu si lahko pogledate v videoposnetku: 

YouTube

Vir: Fi-ware.org

Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje