Nasveti pri oglaševanju za poročne fotografe

Profesionalna poročna fotografija je čedalje bolj priljubljena in iskana. Predstavljamo vam nekaj trženjskih idej, ki res delujejo.
poročna fotografija

poročna fotografija

Običajno oglaševanje prek revij in časopisov je v tem primeru običajno neučinkovito, zato ni vredno vlagati denar v to. Veliko bolje se je posluževati naslednjih opcij.

Promocija prek socialnih omrežij

Poročna fotografija se lahko oglašuje prek Facebooka, Twitterja, Pinteresta, Instagrama, Snapchata in tako dalje, kar je zaradi velike obiskanosti teh strani zelo uspešna metoda. Edina stvar, na katero morate pri tem paziti je, da ne zapravite preveč časa po nepotrebnem na teh spletnih straneh, saj je prisotnih veliko distrakcij, ki vas hitro odvrnejo od namena in z njimi porabite preveč dragocenega časa.

Pisanje bloga

Če imate svojo spletno stran o poročni fotografiji, je zelo pomembno, da ste na njej aktivni in redno objavljate nove prispevke. Na tak način bo Google vedel, da je vaša spletna stran aktivna. S tem vam dodeli tudi boljšo oceno in vas višje rangiral. Predstavljajte si, da pridete na spletno stran , kjer že mesece ni bilo nobenih novih prispevkov. V tem primeru se lahko opravičeno sprašujete, če podjetje sploh še posluje na tem področju. Dobro je, da na spletni strani pokažete nekaj najboljših poročnih fotografij, ki ste jih posneli in bi lahko pritegnile potencialne stranke. Seveda je pomembno tudi, da se objavljeni prispevki nanašajo na dejavnost, s katero se ukvarjate oziroma so z njo vsaj delno povezani. Pametno se je posluževati tudi optimizacije spletne strani, da se bo vaša spletna stran uvrščala čim višje med zadetki v iskalniku.

Lista zadovoljnih strank

Pametno se je povezati z ljudmi, ki so že koristili ponudbo vaših poročnih fotografij in bili zadovoljni z njimi. Pridobite njihove maile in jih obveščajte o novostih, posebnih ponudbah, ohranite kontakt z njimi. Ti ljudje so neprecenljivi, saj se zavedajo kvalitete, ki jo ponujate. Zaradi tega obstaja večja verjetnost, da vas priporočajo tudi prijateljem in sorodnikom. Vzdrževanje stalnega stika z njimi je pri tem ključnega pomena.

Posebni bonusi za priporočila

Dobra ideja je tudi, da stalnim strankam ponudite popuste oziroma posebna darila. Dobijo jih v primeru, če vašo storitev poročne fotografije priporočajo znancem. Širjenje dobrih vesti od ust do ust je namreč eden izmed najuspešnejših potez za pridobitev novih strank.

Vir: themoderntog.com

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Email Marketing Master Class

24.10.2018 od 15:00 do 18:00
Email Marketing Master Class

Email je eden izmed najmočnejših marketinških kanalov za podjetja vseh velikosti, z enim od najnižjih cen na konverzijo in najvišjo stopnjo uspeha. Še vedno pa ga mnogi neuspešno izkoriščajo. Zato ti bomo na delavnici pokazali, kako zgradiš in maksimalno izkoristiš potencial svojih email baz.
Preberite več >>

MP delavnica: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

21.11.2018 od 9:00 do 13:00
MP delavnica: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

Je vaš posel v vzponu in boste zaposlovali? Morda vaše podjetje že sedaj sestavlja številčna ekipa in se zavedate, da ste s kadrovskimi evidencami nekoliko odlašali? Poleg tega se vam glede poslovanja vašega podjetja še vedno porajajo vprašanja glede pogodb, kako varovati poslovne skrivnosti ali kako odpovedati delovno razmerje? Pred vami je izobraževanje, kjer izveste odgovore ravno na takšna in podobna vprašanja!
Preberite več >>

Vse za podjetje