Ne-varen iPhone

V treh koraki je možno pridobiti dostop do zaklenjenih iPhonov, ki imajo naloženo programsko opremo različice 2.02.
Ne-varen iPhone

iPhone se sooča z resnimi zapleti.

Težave novega iPhona se kar vrstijo. Prejšnji teden je po tem, ko so prejeli številne pritožbe strank, Apple izdal nadgradnjo programske opreme, ki uporabnikom omogoča hitrejše povezovanje s tretje generacijskimi (3G) brezžičnimi mrežami, sedaj pa jim preglavice povzroča varnostna napaka, ki omogoča neavtoriziranim osebam dostop do zasebnih kontaktov in e-pošte na zaklenjenih napravah.

Na Applu obljubljajo rešitev v najkrajšem možnem času, uporabnikom pa svetujejo, da medtem nastavijo iPhonov gumb “domov” na prikazovanje glasbenih datotek in ne na prikazovanje “priljubljenih”. Takšna napaka lahko Apple veliko stane v konkurenčnem boju z BlackBerrijem, ki je že postal nujen pripomoček podjetnikov.

Apple kljub vsem zapletom ocenjuje, da bodo do konca leta 2008 prodali 10 milijonov kosov novega 3G iPhona, ki je na trg prišel 11. Julija 2008.

Vir: Reuters

SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Vse za podjetje