Novoletne zaobljube za preobremenjene poslovneže

Vsako leto se nam v mislih porajajo ideje, kako bi lahko s prihodnjih letom postali še boljši. Je tudi čas, ko se ozremo nazaj in pogledamo, kaj smo v preteklem letu dosegli. Priporočamo vam, da v novem letu ponotranjite vsaj eno izmed navad opisanih spodaj.
Novoletne zaobljube za preobremenjene poslovneže

Bodite zdravi v letu 2022! (Vir slike: YouTube)

Če ste preobremenjeni z delom, potem je morda bolje, da se pri novoletnih zaobljubah osredotočite na zdravstveni vidik. Že z nekaj majhnimi spremembami lahko naredite velik korak naprej. Izboljšali boste svoje zdravje in učinkovitost kot nadrejeni. Verjetno vas že zanima, koliko časa boste morali posvetiti novostim – precej malo.

Pijte več vode – s pitjem vode boste izboljšali možganske funkcije in tako boste lahko sklepali dobre poslovne odločitve.

Smejte se – smeh vam koristi, saj vas bo sprostil od nemirnega delavnika, znižal bo raven stresnih hormonov, s tem pa bo vaše telo pripravljeno na boj z boleznimi in virusi.

Telovadite – ustvarjeni smo za gibanje. Redna telovadba pomaga pri zmanjševanju tveganj za srčna obolenja, diabetes in osteoporozo, obenem pa vas bo tudi sprostila in pripravila na nove izzive.

Izborite si čas za pomiritev – če ste sklicali sestanek, si lahko vzamete tudi čas za pomiritev in tišino. Ne recite, da nimate časa za tišino. Dala vam bo priložnost, da si predstavljate nove možnosti za jutri.

Naspite se – pomanjkanje spanja ima lahko velike posledice za vaš spomin, zdravje, počutje, videz, tudi za vaše spolno življenje. Odpravite se spat ob enaki uri, prav tako se vsako jutro poizkusite prebuditi ob enaki uri.

Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje