Ohranjanje spominov na moderen način

Ustvarjanje albumov, ki so skupek naših spominov v obliki fotografij, časopisnih izrezkov, člankov itd. je lahko odlična poslovna priložnost.
Ohranjanje spominov na moderen način

Ohranjanje spominov

Iz dejavnosti lahko razvijemo posel, ki vključuje spletne strani, ki omogočajo izdelavo spletnih albumov. Usmerimo pa se lahko tudi v samo izdelavo in prodajo albumov, kar nam z izbiro pravih dobaviteljev lahko odpre marsikatero novo priložnost. Kim Guymon, lastnica ScrapBiz, omogoča podporo in informacijsko mrežo manjšim podjetjem, ki se želijo ukvarjati s tem poslom.

Priložnost je namenjena  predvsem lastnikom manjših podjetij in samostojnim podjetnikom, ki iščejo nove tržne niše. Posla se lahko lotimo na več načinov, z malo vztrajnosti pa ga lahko razvijemo v zelo pridobitno dejavnost, ki nam bo v veselje in bo še dodatno vzpodbudila našo kreativno žilico.

 

Vir: Business Opportunities

Oznake:
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Vse za podjetje