Pizza Hut tudi preko spleta

Po uspešnem preizkusnem obdobju v ZDA so se pri Pizza Hut odločili, da storitev naročanja hrane preko spleta ponudijo tudi svojim strankam v Evropi.

Vse od letošnjega marca naprej lahko ljubitelji pic v Veliki Britaniji svoje priljubljene prigrizke naročajo tudi preko spleta. Za ta korak so se v podjetju odločili na podlagi številnih predlogov s strani svojih strank, ki so izrazile željo po bolj prijaznem in učinkovitem načinu naročanja hrane.

Uporabniki preko prijaznega spletnega vmesnika oddajo svoje naročilo, Pizza Hut pa nato na podlagi predhodno zbranih podatkov (poštna številka) naročilo posreduje v njim najbližjo poslovalnico, ki izvrši naročilo in dostavo. Zanimivo je še, da lahko stranke, ko naročajo za dan vnaprej, natančno določijo čas, ko želijo, da bodo pice dostavljene.

V prvih desetih mesecih od uvedbe storitve so prejeli že več kot 62.000 naročil preko spleta in zabeležili promet v višini 1,5 mio €. Število naročil preko spleta pa iz tedna v teden vse bolj narašča, saj stopnja rasti prometa znaša kar 10% tedensko.

Torej DA, tudi sveže pripravljene pice je možno uspešno prodajati preko spleta!

 

Vir: Brandrepublic

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje