Poslovna priložnost: film Nazaj v prihodnost

Da, govorimo o 20 let stari seriji filmov - navdušenec Stephen Clark upravlja spletno stran BTTF.com, ki nudi novice in avtorsko blago.
Poslovna priložnost: film Nazaj v prihodnost

Back To The Future nudi poslovno priložnost tudi v 21. stoletju.

Povpraševanja je očitno dovolj, saj Stephen pošlje letno preko 2000 paketov. Njegova spletna trgovina prodaja vse od majic, trilogij na CD-jih, maket itd. Zelo pomembna zadeva, ki jo poudarja Stephen, tudi sam velik navdušenec filmov, je, da so vsi izdelki potrjeni iz strani filmskih studiev. Torej nikakršnih “domačih” majic ali česa podobnega. Na zalogi imajo tudi veliko izdelkov, ki so jih lastnoročno podpisali igralci.

Na sami domači strani se lahko poigrate s flash igro, pregledate zadnje novice ali pa se pridružite izredno aktivnemu forumu.

Mogoče pa bi morali narediti podobno stran za Kekca? 🙂

 

Vir: Busienss Opportunities Weblog

Oznake:
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Vse za podjetje