Poslovna priložnost: Instantna spletna trgovina

Podjetnica Jennifer Gaul-Varner se ukvarja z izdelavo popolnoma založenih spletnih trgovin, hkrati pa kupcem zagotovi tudi mentorstvo, ki jim pomaga doseči uspeh v spletnem trgovanju.
Poslovna priložnost: Instantna spletna trgovina

Najpreprostejša pot do lastne spletne trgovine. (Vir: evenhere.com)

Ustanoviteljica Pure-eCommerce.com Jennifer Gaul-Varner, se v svojem podjetju ukvarja z izdelavo popolnoma založenih spletnih trgovin, ki so naprodaj bodočim podjetnikom za štiri do deset tisoč dolarjev. Poleg tega strankam ob nakupu zagotovi tudi metodično 40-urno svetovanje, sestavljeno iz 14 lekcij, ki novincem v spletnem trgovanju pomaga doseči uspeh.

Poslovno idejo je dobila, ko je po vzpostavitvi in uspehu lastne spletne trgovine spoznala, da je spletna prodaja na drobno pravzaprav ne veseli, vendar pa je želela svoje izkušnje deliti z novopečenimi podjetniki. Tako je nastalo podjetje Pure eCommerce, ki ponuja spletne trgovine s privlačnimi domenami, ki prodajajo izdelke najrazličnejših panog. V podjetju navežejo tudi odnos s proizvajalci in zagotovijo dobavo proizvodov. Strankam pa ni potrebno skrbeti niti za skladiščenje, saj se naročila posredujejo direktno proizvajalcu, ta pa blago pošlje neposredno kupcu.  Stranke so z nakupom spletne strani upravičene tudi do svetovanja, kjer se seznanijo z vsemi pomembnimi področji spletnega poslovanja in se tako izognejo najpogostejšim napakam.

Vseeno pa uspeh ne pride sam od sebe, zato bodočim podjetnikom svetuje naj svojo idejo pred uresničitvijo preverijo, ostanejo odprtega duha, ponudbo prilagodijo potrošnikom ter izberejo panogo, ki jim je všeč, da bodo ob prodaji izdelkov uživali.

 

Vir: WomenEntrepreneur

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje