Poslovna priložnost: storitve administracije preko spleta

Fancy Hands je spletna storitev tajništva in administracije. Ste si kdaj želeli plačati nekoga, zgolj zato, da je dosegljiv takrat, ko ga potrebujete? Takšno finančno dostopno storitev ponuja start-up iz New Yorka, Fancy Hands.
Poslovna priložnost: storitve administracije preko spleta

Poslovna priložnost: storitve administracije preko spleta. (Vir slike: sxc.hu)

Fancy Hands ponuja profesionalne administrativne storitve in storitve osebnih pomočnikov za vsakogar po ugodni ceni od 25 do 95 USD na mesec. Podjetje ima mrežo profesionalnih pogodbenikov po celi Ameriki, ki so vedno pripravljeni, da vam pomagajo. Ta vojska pomočnikov bo za vas naredila praktično karkoli, samo da jim ni treba zapustiti svoje pisalne mize.

Start-up podjetje Fancy Hands je specializirano za izvedbo raziskav, opravljanje telefonskih klicev in odgovarjanje na elektronsko pošto. Trenutno najbolj popularne zahteve strank so: dogovarjanje in usklajevanje sestankov, iskanje lokalnih storitev, transkript krajših video ali zvočnih posnetkov in izdelava seznamov.

Storitev lahko uporabljajo naročniki iz celega sveta, preko elektronske pošte, telefona ali Basecamp-a.

Podjetje Fancy Hands

Start-up podjetje Fancy Hands je ustanovil Ted Roden, na točki v svojem življenju, ko je bil najbolj zaposlen. Bil je polno zaposlen, dobil prvega otroka in pogodbo za knjigo – potreboval je nekoga, da mu pomaga z manjšimi vsakodnevnimi nalogami. Na tak način je Ted Roden ustanovil podjetje z namenom zadovoljevanja lastnih potreb.

Danes Fancy Hands zaposluje šest razvijalcev programske opreme, ki gradijo in vzdržujejo spletno stran podjetja, da le-ta funkcionira brez težav. Cilj podjetja je olajšati poslovanje drugim start-up podjetjem in vsem ostalim, ki so preveč zaposleni oz. je njihov čas preveč dragocen, da bi ga zapravljali na telefonu ali z administrativnimi deli.

Fancy Hands za svojo spletno storitev zaračunava 25 USD za 5 zahtev na mesec, 15 zahtev na mesec stane 45 USD in za neomejeno število zahtev zaračunava po 95 USD na mesec.

Poslovna priložnost za slovenski trg?

Morda so start-up podjetja v Sloveniji pripravljena na tovrstno storitev in lahko ideja o spletni administraciji za vas postane uspešen posel.

Vir: mashable.com

Oznake: , , ,
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

29.01.2020 od 16:45 do 20:00
2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

Anže Miklavec je eden izmed najuspešnejših slovenskih mladih podjetnikov. V prvi fazi smo ga spoznali predvsem prek uspešnih kampanj na Kickstarterju, kjer je skupno zbral že preko 1,2 milijona dolarjev sredstev. Ne samo zbral, ampak tudi porabil za dokončanje prototipov in vzpostavitev serijske proizvodnje produktov kot so Goat Mug, Gina ter vsem dobro poznana (pametna) steklenička za vodo EQUA!
Preberite več >>

Vse za podjetje