Poslovna priložnost – vse za štirinožne družinske člane

Ljudje v razvitih državah pse in mačke vedno bolj obravnavajo kot enakopravne družinske člane in temu primerno za njih tudi poskrbijo. Ljudje smo tako za naše štirinožne prijatelje pripravljeni kupiti marsikaj – z namenom, da njim in sebi popestrimo dan ali olajšamo vsakodnevna opravila.
Poslovna priložnost - vse za štirinožne družinske člane

Poslovna priložnost: vse za štirinožne družinske člane.

Kjer je povpraševanje, tam je tudi ponudba in nič drugače ni pri proizvodih za hišne ljubljenčke. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj idej s tega področja.

Sedežna garnitura z vgrajeno uto za pse

Morda se sliši precej nenavadno, vendar je sedežna garnitura korejskega podjetja mPup modna in elegantna, za kar je poskrbel oblikovalec Seungji Mun.

Sedežna garnitura ima ob strani leseno naslonjalo za roke, ki jo lahko uporabljate tudi za mizico in služi kot udobna uta za pse ali mačke.

V kolikor si sedežno garnituro ogledujete od spredaj ali zadaj, sploh ne boste opazili, da je naslonjalo namenjeno psom ali mačkam.

Pasji dežnik

Pasji dežnik je namenjen vsem, ki jih skrbi za zdravje in dobro počutje hišnega ljubljenčka ali zgolj za čistočo stanovanja. Namenjen je manjšim pasmam psov – te ohranja suhe v deževnem vremenu.

Mizica in postelja za mačke

Pohištvo za domače ljubljenčke je v majhnih stanovanjih pravo razkošje, saj zavzema dragocen prostor. Mizico Hammock je izdelal japonski oblikovalec Koichi Futatsumata iz podjetja E&K in je odličen primer, kako lahko združimo funkcionalnost za človeka in hišne ljubljenčke v enem kosu pohištva. Mizica je elegantna in moderna ter vsebuje polico iz ratana, ki služi kot ležišče za mačke.

Nahranite hišnega ljubljenčka s pomočjo iPhona

V kolikor ste lastnik hišnega ljubljenčka, potem poznate zgodbo o prazni skledi: kolikokrat se sprehodite mimo in imate slabo vest, ker je prazna, posledica pa je predebel pes ali maček. Kaj ne bi bilo dobro, da bi lahko nadzorovali prehranjevanje vašega štirinožnega prijatelja kar s pomočjo iPhona?

Pri Pintofeed so se zato odločili narediti aplikacijo za nadzorovano hranjenje hišnih ljubljenčkov. Z aplikacijo se namreč lahko od kjer koli na svetu povežete z avtomatom za hranjenje vašega hišnega ljubljenčka ter ga nahranite. Avtomat za hranjenje lahko kupite v dveh različnih velikostih, za mačke in manjše pse ter za večje pasme psov.

Trenutno je ideja Pintofeed še v fazi prototipa. Startup podjetje mora namreč zbrati 50.000 USD sredstev, da lahko prične s proizvodnjo.

Vir: a-sofa-with-a-built-in-doghouse in business-opportunities.biz in /the-dogbrella in coolbusinessideas

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , , ,
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

08.05.2020 od 14:30 do 19:30
!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

KONFERENCO ZARADI RAZMER VEZANIH NA KORONAVIRUS PRESTAVLJAMO!!! Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje