MP dogodek: Postani podjetnik!

Zavod mladi podjetnik vas vabi na brezplačno podjetniško izobraževanje namenjeno vsem tistim, ki vas zanima podjetništvo kot ena izmed alternativ v vaši karieri. Predavala bosta Blaž Kos, vodja Kluba poslovni angeli Slovenije in Admir Latić, mladi podjetnik leta.

Dogodek, ki bo potekal 22. oktobra 2011 v Ljubljani, je namenjen vsem, ki razmišljate o vstopu v svet podjetništva ter iščete navdih oziroma več informacij o tem kaj sploh podjetništvo je. Udeležba na dogodku je brezplačna, obvezna pa je prijava.

Na sporedu bosta dve temi:

  • od študenta do podjetnika,
  • kako postati podjetnik.

1. del: Admir Latić: Od študenta do podjetnika

Admir Latić, uspešen podjetnik, ki ga je Zavod mladi podjetnik junija okronal za mladega podjetnika leta, bo predaval na temo “Od študenta do podjetnika”. Predstavil nam bo svojo podjetniško zgodbo in razloge za vstop v podjetništvo. Slušatelje bo opozoril na pasti, na katere je naletel pri odpiranju podjetja in na težave, s katerimi se je soočal kasneje. Pojasnil bo, kako je s pridobivanjem sredstev za mlada podjetja in dal nekaj nasvetov, ki so njemu samemu močno olajšali podjetniško pot.

2. del: Blaž Kos: Zakaj postati podjetnik

V drugem delu se nam bo pridružil Blaž Kos, vodja kluba Poslovni angeli Slovenije in direktor podjetja Venture Lab d.o.o.. Bodočim podjetnikom bo dal navdih za vstop v podjetniško pot, opozoril na prednosti in slabosti podjetništva ter podal več informacij o tem, kaj podjetništvo sploh je.

Več informacij o dogodku in prijavnico najdete tukaj: MP dogodek: Postani podjetnik! – Ljubljana >>

Oznake: , , , , ,
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

29.01.2020 od 16:45 do 20:00
2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

Anže Miklavec je eden izmed najuspešnejših slovenskih mladih podjetnikov. V prvi fazi smo ga spoznali predvsem prek uspešnih kampanj na Kickstarterju, kjer je skupno zbral že preko 1,2 milijona dolarjev sredstev. Ne samo zbral, ampak tudi porabil za dokončanje prototipov in vzpostavitev serijske proizvodnje produktov kot so Goat Mug, Gina ter vsem dobro poznana (pametna) steklenička za vodo EQUA!
Preberite več >>

Vse za podjetje