Povabi.si – android Aplikacija

Povabi.si je slovenski servis, ki omogoča, da vsem povabljenim brezplačno razpošljemo SMS-vabilo, na katero preprosto odgovorijo z DA ali NE. Sami nato le še preverimo, koliko se jih je vabilu odzvalo in kdo se bo dogodka udeležil.
Povabi.si - android Aplikacija

Povabi.si – android Aplikacija

Se približuje veliki dogodek, ti pa ne veš kako ga izpeljati? Izkoristi spletni servis Povabi.si, ki ti omogoča enostavno organizacijo kakršnegakoli dogodka.

Preko spletne aplikacije Povabi.si povsem BREZPLAČNO razpošlješ vabila svojim prijateljem. In da, brezplačno lahko povabiš tudi 500 ljudi na svojo zabavo, pazi le, da bo torte dovolj za vse 😉

Povabljeni le na kratko odgovorijo z da ali ne – njihov odgovor na tvoje vabilo je zaračunan po uradnem ceniku njihovega mobilnega operaterja oz. brezplačen v primeru, da imajo zakupljen kakšen poseben paket, v katerem so vključeni tudi brezplačni SMSi. Na kratko – odgovor na tvoje vabilo prijatelja stane toliko kot če bi ti poslal navadno SMS sporočilo.

Ko so vabila razposlana, le še enostavno preveriš poročilo o tem, koliko se jih je na tvojo vabilo odzvalo pozitivno in komu ne bo uspelo priti. V primeru kakršnihkoli sprememb dogodka pa lahko o tem vse povabljence naknadno obvestiš.

Vabljeni, da organizirate dogodek (če tudi testni) in sporočite vaše mnenje: Povabi >>

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje