Pridi in mi operi avtomobil!

Marsikateri startup poskuša rešiti bolečino uporabnika in startup Go Wash My Car je eden takšnih. Kot že s svojim imenom pove, bo do uporabnika delavec prišel in mu opral avto. Vas že zanima, kdaj bi se lahko naročili? Na to bo potrebno še malce počakati.
Pridi in mi operi avtomobil!

Go Wash My Car je trenutno na voljo le v Londonu (Vir slike: Go Wash My Car).

Če imate avto in pametni telefon, potem lahko stvari vzamete v svoje roke. Umazan avto in iskanje priložnosti, kdaj bi ga lahko oprali? Kadarkoli in kjerkoli, je vodilo startupa, ki je razvilo platformo Go Wash My Car.

Če živite v bloku, potem veste, kako težko je najti priložnost, da odpeljete svoj avto v pranje. Doma nimate prostora ali pa bi pri tem motili sosede, avtopralnice pa so predrage, poleg tega ste takrat vezani na čakanje avtomobila.

Zdaj bodo oprani le avtomobili v Londonu

Startupi dandanes vse bolj rešujejo probleme povprečnega človeka in Go Wash My Car (pojdi in mi operi avto, op. p.) je vsekakor eden takšnih. Po pralnici, frizerju in drugih storitvah smo komaj čakali tovrstno! Razveselili se jo bodo le Londončani, morda pa v kratkem pride tudi do nas.

Na voljo tudi hitrejša storitev

Storitev Go Wash My Car omogoča uporabniku, da naroči pranje avtomobila kjerkoli in kadarkoli. Prek spletne platforme uporabnik izpolni nekatere podatke kot na primer registrsko številko, model avtomobila in leto izdelave, barvo avtomobila, nato pa že izbira, kaj točno si želi. Notranje, zunanje čiščenje … Želite čist avto takoj? Tudi za to je gumb, ki bo sicer uporabnika malce bolj udaril po žepu, si pa lahko vsak uporabnik povsem priročno izbere datum in uro pranja.

Zakaj je Go Wash My Car dobrodošla storitev? Zato, ker –razen v primeru, da naročite notranje čiščenje – vam ni potrebno čakati na storitev. Pranje brez čakanja – kako? Startupu ste vendarle dali vse informacije v obrazcu na spletni strani, za zunanje čiščenje pa tako ali tako ne potrebujejo vaših ključev. Priporočljivo je le, da ga parkirate na takšnem mestu, kjer ga bodo lahko očistili. Vas mika v London, mar ne?

Oznake: , , , ,