Pridite na MP delavnico o osnovah prodaje!

Poslovni uspeh podjetnikov je močno odvisen od tega, ali znajo svoj produkt oziroma storitev tudi prodati. Ogromno dobrih idej namreč ne ugleda luči sveta samo zato, ker se podjetnik poslužuje napačnih tehnik prodaje in dela ostale nepotrebne napake.
Pridite na MP delavnico o osnovah prodaje!

Pridite na MP delavnico o osnovah prodaje! (Vir slike: sxc.hu)

Da bi se lahko naučili novih, bolj učinkovitih prodajnih tehnik in ostalih pravilnih pristopov k uspešni prodaji ter da bi odpravili nepotrebne napake, ki jih morda nezavedno ponavljate, v Zavodu mladi podjetnik za vas organiziramo MP delavnico z naslovom “Osnove prodaje”, ki jo bo vodil izkušeni prodajalec in govornik, Risto Stojanovski.

Delavnica, ki bo trajala 2 uri, vas bo seznanila z naslednjimi temami: 

Delavnica bo na sporedu v sredo, 16. aprila, ob 17. uri. Prijavite se >>

  1. Uvod 
  2. Prodajni cikel 
  3. Prodajne tehnike
  4. Prodaja “v dvigalu” 
  5. DODATEK: Umazani prodajni triki 

V prvem delu delavnice vam bodo predstavljene osnove prodaje (kaj je in kaj ni prodaja ter kdo je najvažnejša oseba na svetu), sledila bo tematika prodajnega cikla (kako poteka, posamezni deli, zakaj je pomemben), pojasnjene bodo tudi prodajne tehnike (zaključevanje, v treh korakih do prodaje, prodajni lijak) ter prodaja “v dvigalu” (kako izdelati “elevator pitch”). 

Ker se zavedamo, da so umazani prodajni triki (dirty tricks) v današnjem svetu stalnica na tržišču, vas bo Risto Stojanovski za konec seznanil tudi z njimi. Na delavnici boste izvedli tudi nekaj praktičnih in nebolečih vaj v kontroliranih okoliščinah, da ne bo bolelo, ko boste v resnici prodajali!

Prijava do ponedeljka, 7. aprila vam prinese ugodnost! Cena delavnice le 19 evrov (DDV vključen), redna cena po 7. aprilu pa bo znašala 25 evrov (DDV vključen). Vsak udeleženec prejme tudi delovno gradivo.

Prijavite se na MP delavnico: Osnove prodaje >>

Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje