Prihaja 24. Startup Cafe s predstavitvijo slovenskih kickstarterjev

V sredo, 3. junija, boste ob 8.00 v kavarni Sputnik v Ljubljani lahko prisluhnili podjetnikoma, ki stojita za uspešno Kickstarter kampanjo Sipa Boards in tudi govorcem drugih uspešnih slovenskih kampanj, kjer bodo podjetniki svoje ideje predstavili tudi v živo.
Prihaja 24. Startup Cafe s predstavitvijo slovenskih kickstarterjev

Prihaja 24. Startup Cafe s predstavitvijo slovenskih kickstarterjev (Vir: Picjumbo.com)

Slovenci spet osvajajo Kickstarter! V zadnjih mesecih skoraj da ne mine teden, da naši podjetniki ne bi pričeli zbirati denarja za svoje ideje na platformi Kickstarter. Vendar je za uspeh na Kickstarterju potrebno ustvariti več kot le dober video in dober produkt.

Zato so na Startup cafe, ki bo v sredo, 3. junija, ob 8.00 v kavarni Sputnik v Lubljani, v goste povabili podjetnika, ki stojita za uspešno zaključeno kampanjo Sipa Boards:

  • Sebastjan Sitar – CEO podjetja, po izobrazbi inženir in velik športni navdušenec. Je serijski podjetnik, med drugim lastnik podjetja 3S Sport in Eurowallet.
  • Matjaž Petrič – CFO podjetja in svetovalec, saj ima tudi sam veliko izkušenj iz sveta startupov. Nad financami je namreč bdel tudi pri Outfit7, ki je svetu dal Govorečega mačka (Talking Tom).

Teme pogovora bodo:

  • Male skrivnosti, ki doprinesejo k uspehu na Kickstrarterju,
  • kako se lotiti kampanje,
  • ali se splača ukvarjati s slovenskimi mediji,
  • kako postaviti sistem številk, da boste na koncu iz uspešno končane kampanje tudi služili denar.

Slovenski SipaBoards dosegel cilj na Kickstarterju!

Na dogodku tudi drugi slovenski projekti na Kickstarterju

Ker pa sedaj na Kickstarterju denar zbira še veliko drugih projektov, so na dogodek povabili tudi njih! Tako boste po okrogli mizi lahko prisluhnili kratkim pitchem posameznih projektov, po dogodku pa vam bodo podjetniki svoje ideje tudi v živo predstavili. Do sedaj so prisotnost na dogodku potrdili:

  • Diego in prijatelji
  • Kobeiagi Kilims
  • Rokov 100% naraven arašidov namaz
  • Ori

Več informacij o tem dogodku…

Oznake: , ,
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Vse za podjetje