Slovenski SipaBoards dosegel cilj na Kickstarterju!

Ekipa SipaBoards, ki se trenutno predstavlja na Kickstarterju, je presegla zastavljeni finančni cilj. Ekipa je za svoj samonapihljiv sup zbirala 150 tisoč dolarjev, trenutni pogled na Kickstarter pa kaže, da so ga kar 15 dni pred koncem kampanje že presegli. Čestitamo!
Slovenski SipaBoards dosegel cilj na Kickstarterju!

Ekipa SipaBoards je zbrala že več kot 152 tisoč dolarjev (Vir slike: sipaboards.com).

Prednost SipaBoards je v električnem motorju SipaDrive, ki je skrit v plastičnem ohišju deske. Ta služi kot pomožni pogon in ne nadomesti veslanja. Povprečno težkemu odraslemu moškemu pri veslanju pomaga tri ure z dodatno hitrostjo od dveh od treh vozlov.

Vgradili so tudi kompresor, ki desko popolnoma napihne v petih do šestih minutah. Ko želimo napihljivo desko z elektromotorjem pospraviti, jo zvijemo in zložimo v vrečo. Vzame toliko prostora kot malo večji šotor.

Ekipa SipaBoards. Vir slike: sipaboards.com

SipaBoards odpravlja upor v vodi, ko je motor med veslanjem ugasnjen, obenem pa preprečuje, da bi se ribe, kamenje in vejice ujele v propeler. Primeren je tudi za uporabo na zaščitenih vodah, saj je motor brez emisij in komaj slišen. Deska je prek tehnologije Bluetooth 4.0 povezljiva tudi s pametnim telefonom in pametno uro Pebble Watch.

Več o projektu SipaBoard >>

V prvem letu si želi ekipa prodati 500 desk, merijo pa predvsem na tujino. Zanimive so zlasti ZDA, od koder želijo privabiti 40 odstotkov kupcev, Avstralija in Brazilija. SipaBoards želijo prodajati prek spleta, na ključnih trgih pa prek distributerske mreže. Ekipa je trenutno v fazi predpriprav na proizvodnjo, preizkusna serija je že v izdelavi.

Da je projekt obetaven, je bilo videti že v prvi uri kampanje, saj je ekipa zbrala več kot 10 tisoč dolarjev. Ekipa je ob začetku kampanje dejala, da si želijo postati najuspešnejši slovenski projekt, za kar morajo premagati produkt Nika Klanška, FlyKly, ki je dosegel 750 tisoč dolarjev. Do kampanje je še 15 dni, pri dosegu novega cilja pa jim lahko pomagate tudi vi.

Projekt je do konca zbiranja sredstev zbral 344.638 dolarjev.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2019

13.02.2019 od 14:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2019

Pridružite se nam na predavanju Trendi digitalnega marketinga 2019 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega predavanja ne smete zamuditi.
Preberite več >>

MP delavnica: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

20.02.2019 od 9:00 do 13:00
MP delavnica: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

Je vaš posel v vzponu in boste zaposlovali? Morda vaše podjetje že sedaj sestavlja številčna ekipa in se zavedate, da ste s kadrovskimi evidencami nekoliko odlašali? Poleg tega se vam glede poslovanja vašega podjetja še vedno porajajo vprašanja glede pogodb, kako varovati poslovne skrivnosti ali kako odpovedati delovno razmerje? Pred vami je izobraževanje, kjer izveste odgovore ravno na takšna in podobna vprašanja!
Preberite več >>

Vse za podjetje