Razpis: nabor in izbor projektov za sejem v Mϋnchnu

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija) je objavila povabilo za nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupinsko sejemsko predstavitev na mednarodnem sejmu v Mϋnchnu.
Razpis: nabor in izbor projektov za sejem v Mϋnchnu

Sejem EXPO REAL 2015 bo potekal v Mϋnchnu (Vir slike: welcomemuc.com)

Predmet javnega povabila je nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov, predstavljenih s strani razvojno-industrijskih podjetij, regionalnih razvojnih agencij, inženiring, planerskih in projektantskih podjetij, družb za vodenje in izvedbo projektov ter nepremičninskih agencij, ki se bodo skupaj predstavili na razstavnem prostoru SPIRIT Slovenija na sejmu EXPO REAL 2015 v Mϋnchnu.

Zakaj se udeležiti sejma EXPO REAL?

Rok za prijavo je 10. avgust 2015 do 10. ure. 

  • Poteka že od leta 1998;
  • velja za največji in najodmevnejši investicijsko-nepremičninski sejem na območju Evropske unije;
  • na 64.000 kvadratnih metrih oz. v šestih sejemskih halah se bo predstavljalo preko 1.600 razstavljavcev;
  • sejem v povprečju obišče 36.000 udeležencev iz 68 držav in 1.000 predstavnikov medijev;
  • tekom sejma se bo odvijal bogat konferenčni program s 400 uglednimi govorci.

SPIRIT Slovenija izbranim prijaviteljem zagotavlja pripravo in izvedbo skupinskega nastopa ter podporo pri predstavitvi na sejmu EXPO REAL 2015 s ciljem doseči uspešno promocijo in trženja investicijskih projektov. 

Za izbrane prijavitelje bo zakupil razstavni prostor in ga opremil ter zanj kril stroške (vsaj) ene vstopnice. Nosilci izbranih projektov bodo krili stroške izdelave promocijskega gradiva (promocijske brošure in predstavitve projekta) ter stroške lastnega prevoza in nočitev.

Vir: Spirit Slovenija

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2019

13.02.2019 od 14:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2019

Pridružite se nam na predavanju Trendi digitalnega marketinga 2019 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega predavanja ne smete zamuditi.
Preberite več >>

MP delavnica: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

20.02.2019 od 9:00 do 13:00
MP delavnica: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

Je vaš posel v vzponu in boste zaposlovali? Morda vaše podjetje že sedaj sestavlja številčna ekipa in se zavedate, da ste s kadrovskimi evidencami nekoliko odlašali? Poleg tega se vam glede poslovanja vašega podjetja še vedno porajajo vprašanja glede pogodb, kako varovati poslovne skrivnosti ali kako odpovedati delovno razmerje? Pred vami je izobraževanje, kjer izveste odgovore ravno na takšna in podobna vprašanja!
Preberite več >>

Vse za podjetje