SAOP miniMAX na voljo tudi hrvaškim podjetjem

Samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo podjetje SAOP po vstopu na srbski trg odločilo še za vstop na hrvaškega. Podjetje je namreč pred kratkim na slednjega vstopilo s prilagojeno različico spletnega računovodskega programa miniMAX.
SAOP miniMAX na voljo tudi hrvaškim podjetjem

Ivana Čuvalo, mag. Bojan Škoda, Sonja Šinigoj, Sandi Boršo

Podjetje SAOP je na Hrvaškem začelo s prodajo programa miniMAX, spletno računovodstvo za samostojne podjetnike, mikro in majhna podjetja. Z zakonodajno in jezikovno lokaliziranim programom je majhnim podjetjem ter njihovim računovodskim servisom na Hrvaškem omogočeno celovito vodenje poslovanja, preprosto poročanje davčni upravi, elektronsko poslovanje z bankami ter uvedba spletnega računovodstva.

“Hrvaška je med tremi najmočnejšimi tržišči v regiji in predstavlja pomemben mejnik pri nadaljnjem širjenju podjetja SAOP na tuja tržišča,“ je poudarila Sonja Šinigoj, direktorica SAOP. Za podjetje pa to ni prvi tuji trg, saj so prisotni tudi na srbskem. “Glede na uspešnost prodaje miniMAX-a v Srbiji načrtujemo, da bomo na hrvaškem tržišču v samo treh letih dosegli 10-odstotni delež,” je Sonja Šinigoj povzela dolgoročne načrte podjetja.

Podjetje je na hrvaški trg vstopilo oktobra lani ter v prvem koraku ponudilo poslovne rešitve za srednja in velika podjetja iCenter. Že oktobra so v razvojnem oddelku v Sloveniji pričeli z izdelavo programa za majhna podjetja miniMAX, ki je prilagojen za hrvaški trg.

Podjetje bo trženje, prodajo, izobraževanje in podporo hrvaškim uporabnikom izvajalo na osnovi preizkušenega poslovnega modela, ki ga je že uveljavilo v Sloveniji in uspešno preneslo tudi na srbsko tržišče. S tem bo samostojnim podjetnikom, mikro in majhnim podjetjem omogočilo hitro uvedbo sodobnega informacijsko podprtega poslovanja ter hkrati razvoj naprednih storitev spletnega računovodstva.

Vir: SAOP

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje