Video: Slovenci z izdelkom za rokometaše na Kickstarter

Slovenska ekipa igralcev, bivših igralcev in trenerjev rokometa ter njihovih prijateljev, je na Kickstartjeu zagnala nov projekt, na katerem iščejo 20 tisoč dolarjev za izdelek WaxOn, ki preprečuje, da bi vosek na čevljih rokometašev puščal sledi na parketu.
Video: Slovenci z izdelkom za rokometaše na Kickstarter

Slovenci z izdelkom za rokometaše na Kickstarterju (Vir: Wax0n.com)

Rokometaši za boljši oprijem in spretnejše rokovanje z žogo med igro uporabljajo rokometni vosek. Ker vosek na roki med igro izgubi svojo moč, si ga igralci nekaj nanesejo na zadnji del čevljev, da si ga med igro lahko ponovno nanesejo na roke, kadarkoli to želijo. To pa ima nekatere nedobrodošle posledice. Velika količina neuporabljenega voska na parketu pušča lepljive sledi, ki jih je težko odstraniti. Vosek prav tako povečuje nevarnost za poškodbe med igro.

Rešitev problema je WaxOn

Rešitev za problem je našla ekipa rokometašev, ki je izdelala izdelek WaxOn, ki poskrbi, da imajo igralci vosek vedno na voljo na zadnjem delu čevlja, ne da bi puščali sledi ali bili v dodatni nevarnosti za poškodbe.

Tratar Bikes: izkušnje med in po Kickstarter kampanji

Izdelek se preprosto pripne na zadnji del čevljev in se zaradi enostavne uporabe lahko kadarkoli hitro zamenja s čistim. Njegova oblika omogoča, da se lahko pripne tako na levi kot desni čevelj. WaxOn se na čevelj lahko še dodatno pritrdi s priloženim paščkom, ki zagotavlja, da izdelek ostane na čevlju v vseh situacijah.

Ustanovitelja projekta: oče in sin

Ustanovitelja projekta sta Jan Podržaj in njegov oče Marjan Podržaj, ki sta že vajena medsebojnega sodelovanja v družinskem poslu. Združila sta svoje inženirske veščine in znanje o rokometu ter pričela z izdelovanjem in testiranjem prototipov. Ko je bil izdelek po več kot enem letu izboljševanja dokončan, sta ugotovila, da za masovno produkcijo izdelka potrebujeta dodatna sredstva. Tako sta se odločila, da bosta podpornike iskala na Kickstarterju. Pri projektu jima pomagajo tudi igralci rokometa in drugi sodelavci.

Če želite, projekt lahko podprete na Kickstarterjevi uradni spletni strani. Za 24 dolarjev boste izdelek prejeli med prvimi kupci, za 376 dolarjev pa boste lahko opremili že kar celotno ekipo.

Predstavitveni video

YouTube

Vir: Kickstarer.com  in Wax0n.com

Oznake: , ,
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

13.03.2020 od 14:30 do 19:30
Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje