Slovenski Coopy se je predstavil na Kickstarterju

Na Kickstarterju se je predstavil nov slovenski projekt: pametni daljinec za telefone Coopy. Gre za napravo, ki bo poskrbela, da bo uporabnik na varen, enostaven in učinkovit način dostopal do pomembnih vsakodnevnih funkcij in to zgolj z dotikom na gumb.
Slovenski Coopy se je predstavil na Kickstarterju

Slovenski Coopy se je predstavil na Kickstarterju (Vir slike: Kickstarter)

Aleksander Preglej, eden od petih članov ekipe, je Coopy opisal kot pametni daljinec za telefon s tremi gumbi, katere si lahko uporabnik prilagodi glede na svoje potrebe. Aplikacija, ki si jo bo naložil na pametni telefon, bo uporabniku dajala predloge, kaj vse si lahko namesti. Možnosti je nešteto. 

»Med kolesarjenjem bo uporabnik lahko s prej določeno funkcijo fotografiral kar s Coopyjem, ne da bi segal za pametnim telefonom (na stojalu), sliko pa objavil na Facebooku,« pravi Preglej. »Coopy je priročen tudi med vožnjo avtomobila, saj pisanje SMS sporočil med sedenjem za volanom ni varno. S pritiskom na gumb prejemnika obvestimo, da smo na primer že na poti, v kolikšnem času prihajamo na cilj ali pa mu enostavno delimo našo lokacijo.«

Coopy: daljinec, ki vam bo privarčeval energijo >>

Coopy ima tudi poseben SOS gumb. Coopy lahko otroci ali odrasli uporabijo kot obesek, in s pomočjo SOS gumba sporočijo, da so na primer nerodno padli s kolesom, primeren pa je tudi v primeru morebitnega napada. »Uporabnik ali uporabnica bi pritisnila na ta posebno oblikovan gumb, ki je zavarovan proti neželenim pritiskom, telefon pa bi začel oddajati zvok, sprožil paniko, obenem pa bi telefon poslal osebi ali krogu oseb sporočilo. Vsebino SMS sporočila se lahko poljubno prilagodi,« razloži Preglej. SOS gumb pa se lahko uporabi tudi v drugačne namene, dodaja, če SOS akcije ne potrebujemo. 

V kolikor vas je Coopy navdušil, se lahko odločite za finančno podporo ekipe, ki se je v iskanju denarnih sredstev podala na platformo za množično financiranje Kickstarter. Prvi podporniki si lahko svoj Coopy zagotovite že za 29 dolarjev. Ekipa mora za dosego cilja zbrati 60 tisoč dolarjev, ki jih potrebujejo za proizvodnjo in stroške razvoja. Podporniki bodo svoj Coopy dobili predvidoma pol leta po zaključku kampanje.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Pravne zahteve za spletne trgovce

17.05.2019 od 9:00 do 13:00
MP delavnica: Pravne zahteve za spletne trgovce

Lastniki spletnih trgovin ponavadi najprej poskrbijo za to, da je njihova spletna stran za obiskovalce - potencialne kupce - privlačna, enostavna in uporabna. Da bi se izognili morebitnim kaznim, pa je takoj za tem treba zadostiti tudi vsem pravnim zahtevam!
Preberite več >>

Nov termin! 3-dnevna WordPress delavnica: postavi svojo spletno stran!

03.06.2019 od 15:00 do 07.06.2019 18:00
Nov termin! 3-dnevna WordPress delavnica: postavi svojo spletno stran!

Pri prvih korakih v WordPressu vam bo priskočil na pomoč strokovnjak, ki je postavil že 250 spletnih strani! WordPress je najbolj popularen CMS (ang. content management system), saj obvladuje kar med 50 in 60 odstotkov tržnega deleža. Nameravate postaviti svojo spletno stran? Uporabljamo ga tudi za naš portal in ga toplo priporočamo!
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

14.06.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.
Preberite več >>

Vse za podjetje