Slovenski Coopy se je predstavil na Kickstarterju

Na Kickstarterju se je predstavil nov slovenski projekt: pametni daljinec za telefone Coopy. Gre za napravo, ki bo poskrbela, da bo uporabnik na varen, enostaven in učinkovit način dostopal do pomembnih vsakodnevnih funkcij in to zgolj z dotikom na gumb.
Slovenski Coopy se je predstavil na Kickstarterju

Slovenski Coopy se je predstavil na Kickstarterju (Vir slike: Kickstarter)

Aleksander Preglej, eden od petih članov ekipe, je Coopy opisal kot pametni daljinec za telefon s tremi gumbi, katere si lahko uporabnik prilagodi glede na svoje potrebe. Aplikacija, ki si jo bo naložil na pametni telefon, bo uporabniku dajala predloge, kaj vse si lahko namesti. Možnosti je nešteto. 

»Med kolesarjenjem bo uporabnik lahko s prej določeno funkcijo fotografiral kar s Coopyjem, ne da bi segal za pametnim telefonom (na stojalu), sliko pa objavil na Facebooku,« pravi Preglej. »Coopy je priročen tudi med vožnjo avtomobila, saj pisanje SMS sporočil med sedenjem za volanom ni varno. S pritiskom na gumb prejemnika obvestimo, da smo na primer že na poti, v kolikšnem času prihajamo na cilj ali pa mu enostavno delimo našo lokacijo.«

Coopy: daljinec, ki vam bo privarčeval energijo >>

Coopy ima tudi poseben SOS gumb. Coopy lahko otroci ali odrasli uporabijo kot obesek, in s pomočjo SOS gumba sporočijo, da so na primer nerodno padli s kolesom, primeren pa je tudi v primeru morebitnega napada. »Uporabnik ali uporabnica bi pritisnila na ta posebno oblikovan gumb, ki je zavarovan proti neželenim pritiskom, telefon pa bi začel oddajati zvok, sprožil paniko, obenem pa bi telefon poslal osebi ali krogu oseb sporočilo. Vsebino SMS sporočila se lahko poljubno prilagodi,« razloži Preglej. SOS gumb pa se lahko uporabi tudi v drugačne namene, dodaja, če SOS akcije ne potrebujemo. 

V kolikor vas je Coopy navdušil, se lahko odločite za finančno podporo ekipe, ki se je v iskanju denarnih sredstev podala na platformo za množično financiranje Kickstarter. Prvi podporniki si lahko svoj Coopy zagotovite že za 29 dolarjev. Ekipa mora za dosego cilja zbrati 60 tisoč dolarjev, ki jih potrebujejo za proizvodnjo in stroške razvoja. Podporniki bodo svoj Coopy dobili predvidoma pol leta po zaključku kampanje.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2019

13.02.2019 od 14:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2019

Pridružite se nam na predavanju Trendi digitalnega marketinga 2019 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega predavanja ne smete zamuditi.
Preberite več >>

MP delavnica: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

20.02.2019 od 9:00 do 13:00
MP delavnica: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

Je vaš posel v vzponu in boste zaposlovali? Morda vaše podjetje že sedaj sestavlja številčna ekipa in se zavedate, da ste s kadrovskimi evidencami nekoliko odlašali? Poleg tega se vam glede poslovanja vašega podjetja še vedno porajajo vprašanja glede pogodb, kako varovati poslovne skrivnosti ali kako odpovedati delovno razmerje? Pred vami je izobraževanje, kjer izveste odgovore ravno na takšna in podobna vprašanja!
Preberite več >>

Vse za podjetje