Podaljšan je rok za prijavo na Balkan Venture Forum: COINVEST Edition

Slovenski startupi, ki iščete investicijska sredstva, imate še do nedelje, 28. septembra 2014, čas in priložnost, da se prijavite na dogodek Balkan Venture Forum: COINVEST Edition ter se predstavite regijskim vlagateljem in skladom tveganega kapitala.
Podaljšan je rok za prijavo na Balkan Venture Forum: COINVEST Edition

Startupi: podaljšan je rok za prijavo na Balkan Venture Forum: COINVEST Edition (Vir slike: balkanventureforum.org)

Številni startupi se v teh časih soočajo s hudim pomanjkanjem denarnih sredstev, kar zavira njihov napredek in jim preprečuje, da bi lahko s svojimi produkti osvojili tržišče. V kolikor se s podobnimi težavami soočate tudi vi, lahko priložnost poiščete na katerem izmed dogodkov, namenjenih prav povezovanju investitorjev in startupov.

Že čez slaba dva meseca bo na sporedu namreč eden izmed takšnih dogodkov – Balkan Venture Forum: COINVEST Edition bo potekal v Novi Gorici, in sicer med 12. in 13. novembrom 2014. Startupi se še vedno lahko prijavite, saj so organizatorji sporočili, da podaljšujejo datum za prijave na dogodek. Novi rok za prijavo je nedelja, 28. september 2014.

Med vsemi prijavljenimi bo stroga komisija izbrala 50 startupov, ki bodo dobili priložnost predstavitve pred regijskimi vlagatelji in skladi tveganega kapitala ter jih prepričati s svojim nastopom.

Gre za polfinalni izbor, kar pomeni, da bo četrtina najboljših za nagrado prejela vstopnico na končni dogodek: European Venture Summit, ki bo v novembru 2014 potekal v okviru izbora European Venture Contest 2014. Tam bo nastopilo preko 120 podjetij, zmagovalcev regijskih tekmovanj, čakalo pa jih bo preko 120 investitorjev.

Vir: Balkan Venture Forum

Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje