Ta trenutek preko crowdfundinga sredstva zbira kar 13 slovenskih projektov!

Na Kickstarterju in Indiegogu je pestro, saj tam trenutno poteka zbiranje sredstev za kar trinajst slovenskih projektov. Kdo so podjetniki, ki stojijo za njimi, ter kako jim kaže pri njihovih crowdfunding kampanjah, si poglejte v nadaljevanju.
Ta trenutek preko crowdfundinga sredstva zbira kar 13 slovenskih projektov!

Ta trenutek preko crowdfundinga sredstva zbira kar 13 slovenskih projektov!

Akcijska igrica Courier of the Crypts (Indiegogo)

Primož Vovk, razvijalec iz Nove Gorice, na svojem zadnjem projektu – akcijski igri Courier of the Crypts – dela že štiri leta. Sedaj je nastopil čas, da naredi korak dlje in zbere dodatna denarna sredstva, saj jih potrebuje za nadaljevanje razvoja svoje 2D akcijske igrice. 

Zastavljeni cilj: 10.000 evrov

Trenutno zbranih: 3.334 evrov

Kampanja se zaključi: 11. decembra 2014

Več informacij >>

Naprava za nadzor otrok SaferChild (Indiegogo)

Starši se velikokrat sprašujejo, ali so njihovi otroci varno prispeli v šolo, na trening, domov ali kamorkoli drugam. S podobnimi vprašanji se je soočal tudi Aleš Jurančič, ki je v ta namen razvil produkt SaferChild. 

Zastavljeni cilj: 69.000 dolarjev

Trenutno zbranih: 747 dolarjev

Kampanja se zaključi: 22. decembra 2014

Več informacij >>

Vrtljive stenske poličke 360 SHELF (Kickstarter)

Vrtljive stenske poličke, ustvarjene iz bukovega lesa, je zasnoval oblikovalec Luka Pirnat. Ker meni, da gre za odličen produkt, ki bi lahko popestril marsikateri dom, se je odločil, da poskusi srečo na Kickstarterju in na ta način s svojim izdelkom poskusi prodreti na tržišče. Da bi lahko začel z množično proizvodnjo, potrebuje 15 tisoč dolarjev.

Zastavljeni cilj: 15.000 dolarjev

Trenutno zbranih: 5.368 dolarjev

Kampanja se zaključi: 23. decembra 2014

Več informacij >>

Unikatne trzalice WristPick (Indiegogo)

Kitara in trzalica sta že od nekdaj zvesti spremljevalki kitarista Žana Ograjška, zato se je odločil, da enkrat za vselej reši med glasbeniki precej motečo problematiko neprestanega izgubljanja trzalic. Razvil je zapestnico WristPick, ki ni le privlačna na pogled, temveč je tudi funkcionalna, saj ima vgrajeno trzalico. 

Zastavljeni cilj: 2.000 dolarjev

Trenutno zbranih: 1.389 dolarjev

Kampanja se zaključi: 31. decembra 2014

Več informacij >>

Zavetišče za kmečke živali (Indiegogo)

Neprofitna slovenska organizacija Koki se ukvarja s skrbjo za kokoši, purane, race, zajce, prašiče in druge živali, rešene na takšen ali drugačen način. Na Indiegogo sedaj zbira denar za gradnjo prvega zavetišča za kmečke živali v Sloveniji, v katerih bi člani organizacije skrbeli za živali in jim omogočali normalno življenje. 

Zastavljeni cilj: 38.999 dolarjev

Trenutno zbranih: 676 dolarjev

Kampanja se zaključi: 31. decembra 2014

Več informacij >>

Unikaten USB ključek Timber (Indiegogo)

Gotovo se še spomnite letošnje zime, ki je v januarju in februarju dodobro opustošila slovenske gozdove. Jernej Fužir, podjetnik po duši, je v nastali situaciji uspel najti odlično poslovno priložnost in tako je nastal produkt Timber, ki ga lahko te dni predčasno kupite na Indiegogu.

Zastavljeni cilj: 4.000 dolarjev

Trenutno zbranih: 628 dolarjev

Kampanja se zaključi: 1. januarja 2015

Več informacij >>

Kavna skodelica Goat Mug (Kickstarter)

Ne usoda, ljubezen do kave je bila tista, ki je združila dve ekipi: dizajnerski studio Desnahemisfera in marketinško podjetje Equa. S skupnim trudom sta ekipi zasnovali edinstveno kavno skodelico v obliki kozjega roga, ki sta jo sedaj predstavili na Kickstarterju.

Zastavljeni cilj: 25.000 dolarjev

Trenutno zbranih: 90.008 dolarjev

Kampanja se zaključi: 3. januarja 2015

Več informacij >>

Arhitekturni eksperiment The Urban Yoga (Kickstarter)

S 25. novembrom 2014 je na Kickstarterju zaživel nov slovenski projekt, katerega avtorica je Anja Humljan, arhitektka in izkušena učiteljica joge. Ta za izvedbo svojega arhitekturnega eksperimenta, kot ga je poimenovala, potrebuje 10 tisoč dolarjev.

Zastavljeni cilj: 10.000 dolarjev

Trenutno zbranih: 4.695 dolarjev

Kampanja se zaključi: 6. januarja 2015

Več informacij >>

Multifunkcijsko držalo za telefone iLoop (Kickstarter)

Ekipa iz Agencije za oblikovanje Provoco je oblikovala eleganten, minimalističen in multifunkcijski pripomoček, namenjen uporabnikom mobilnih telefonov. iLoop ni le držalo, temveč se ga lahko uporablja tudi kot pripomoček za krepitev mišic v zapestju in prstih na roki, pa tudi za sproščanje med stresnim telefonskim klicem. 

Zastavljeni cilj: 10.000 dolarjev

Trenutno zbranih: 576 dolarjev

Kampanja se zaključi: 9. januarja 2015

Več informacij >>

Prestižna lesena kolesa Tratar Bikes (Kickstarter)

Na Kickstarterju se je 2. decembra pričelo zbiranje denarnih sredstev za nov slovenski projekt – za prestižna lesena kolesa Tratar Bikes, ki so narejena iz ekoloških materialov, kljub temu pa zelo lahka in vzdržljiva. Ekipa, ki jo sestavljajo Janez Tratar, Nejc Puš in Matej Remšak, za uresničitev svoje poslovne ideje potrebuje 25 tisoč dolarjev.

Zastavljeni cilj: 25.000 dolarjev

Trenutno zbranih: 4.982 dolarjev

Kampanja se zaključi: 10. januarja 2015

Več informacij >>

Projekt reševanja populacije čebel (Indiegogo)

Tokratni, drugi po vrsti, projekt reševanja populacije čebel ima sedež v Ljubljani in je nastal kot odgovor na reševanje hude krize, ki se je že in se še bo pojavila kot rezultat množičnih umiranj čebel, ki smo jih zabeležili v letošnjem in lanskem letu. 

Zastavljeni cilj: 9.000 evrov

Trenutno zbranih: 5.042 evrov

Kampanja se zaključi: 12. januarja 2015

Več informacij >>

Osebni leseni totem ZenEgg (Kickstarter)

Gašper Premože s crowdfundingom zbira sredstva za proizvodnjo lesenega jajca ZenEgg – majhnega osebnega totema, ki je namenjen sproščanju. Zbrati je želel 2.200 dolarjev za proizvodnjo prve serije 190 izdelkov, kar mu je uspelo doseči po le dobrih dveh dneh kampanje, domiselen izdelek pa je postal pravi hit, saj se kampanja že približuje 613 odstotni podpori projektu.

Zastavljeni cilj: 2.200 dolarjev

Trenutno zbranih: 13.958 dolarjev

Kampanja se zaključi: 13. januarja 2015

Več informacij >>

Koledar in knjige borilnih veščin v naravi (Indiegogo)

Bogdan Kladnik, ki ima z ustvarjanjem koledarjev in knjig že kar nekaj izkušenj, se je tokrat odločil, da srečo poskusi na platformi Indiegogo. Da bi lahko začel z množično proizvodnjo svoje nove kolekcije, potrebuje 25 tisoč dolarjev sredstev. 

Zastavljeni cilj: 25.000 dolarjev

Trenutno zbranih: 1.128 dolarjev

Kampanja se zaključi: 15. januarja 2015

Več informacij >>

Oznake: , , , , ,
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Vse za podjetje