Video: 10 nasvetov za uspešen startup

Michael Acton Smith je izkušen podjetnik, ki je v poslovnem svetu prisoten že od svojih zgodnjih dvajsetih let. Ustanovil je kar nekaj startupov, pri tem pa je, kot sam rad poudarja, napravil praktično vse možne napake, ki jih startupovec lahko napravi.
Video: 10 nasvetov za uspešen startup

Video: 10 nasvetov za uspešen startup (Vir slike: YouTube)

Preden je Michael Acton Smith doživel izjemen uspeh s startupom Moshi Monsters, je zelo dobro spoznal krutost neuspeha v podjetništvu, saj je napravil precej začetniških napak, ki so ga stale veliko časa in denarja – tudi denarja investitorjev.

“Vsi moji startupi niso bili ubijalsko dobri, prav nasprotno: nekateri so me zaradi vse pripadajoče norosti in kaosa skorajda ubili,” je v šali pojasnil poslušalcem na Web Summitu v Dublinu, kjer je predaval pred nekaj meseci. A dodal, da je kljub stresu, ki sovpada z vodenjem lastnega startupa, podjetništvo ena najbolj nagrajujočih panog, za katero se lahko človek odloči.

V kolikor se tudi vi odločate za ustanovitev lastnega startupa, si v spodnjem videoposnetku poglejte njegovih 10 nasvetov o tem, kako ustvariti odličen startup z močnimi temelji.

YouTube

Oznake: , , ,
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

13.12.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje