Video: 10 nasvetov za uspešen startup

Michael Acton Smith je izkušen podjetnik, ki je v poslovnem svetu prisoten že od svojih zgodnjih dvajsetih let. Ustanovil je kar nekaj startupov, pri tem pa je, kot sam rad poudarja, napravil praktično vse možne napake, ki jih startupovec lahko napravi.
Video: 10 nasvetov za uspešen startup

Video: 10 nasvetov za uspešen startup (Vir slike: YouTube)

Preden je Michael Acton Smith doživel izjemen uspeh s startupom Moshi Monsters, je zelo dobro spoznal krutost neuspeha v podjetništvu, saj je napravil precej začetniških napak, ki so ga stale veliko časa in denarja – tudi denarja investitorjev.

“Vsi moji startupi niso bili ubijalsko dobri, prav nasprotno: nekateri so me zaradi vse pripadajoče norosti in kaosa skorajda ubili,” je v šali pojasnil poslušalcem na Web Summitu v Dublinu, kjer je predaval pred nekaj meseci. A dodal, da je kljub stresu, ki sovpada z vodenjem lastnega startupa, podjetništvo ena najbolj nagrajujočih panog, za katero se lahko človek odloči.

V kolikor se tudi vi odločate za ustanovitev lastnega startupa, si v spodnjem videoposnetku poglejte njegovih 10 nasvetov o tem, kako ustvariti odličen startup z močnimi temelji.

YouTube

Oznake: , , ,
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Vse za podjetje