Video: Kako pritegniti investitorje?

V tokratni video rubriki vam predstavljamo nasvete Boštjana Bregarja iz podjetja Marg, ki mladim podjetnikom svetuje glede tega, kako pritegniti investitorje. Ključno je, da izstopate iz množice podjetnikov, ki se borijo za investicijo, saj si vas investitorji drugače ne bodo zapomnili!
Video: Kako pritegniti investitorje?

Video: Kako pritegniti investitorje? (Vir slike: sxc.hu)

Boštjan Bregar, direktor podjetja Marg ter strokovnjak za spletne tehnologije in IT-rešitve, je v oktobru letos z rešitvijo BCSocial uspel pridobiti investicijo britanskega sklada Notion Capital.

V videoposnetku pojasnjuje, kako jim je investicijo uspelo pridobiti, kaj je bilo potrebno, da so pritegnili pozornost investitorjev ter nenazadnje – kako so jih prepričali, da bi denarna sredstva zares investirali v njihovo podjetje.

Kot ključno lastnost je izpostavil izstopanje podjetnika iz množice tistih, ki se prav tako potegujejo za investicijo. Za uspeh je potrebno biti kar nekoliko agresiven. “Investitorji ponavadi iščejo osebo, ki bo sposobna zaslužiti več milijonov dolarjev. Če jim boste predstavili idejo, ki bi pritegnila zgolj manjši del trga, vam investicije najverjetneje ne bo uspelo pridobiti“, je povedal Bregar.

Več v videoposnetku:

YouTube

Priporočamo tudi sorodne video vsebine: Kako investitorje prepričati, da si vas želijo in Pogovor z investitorjem Juretom Mikužem.

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več?Vprašajte na forumu!Ste že naš oboževalec na Facebooku?Dodajte nas!

Oznake:, , , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje