Video: Ljudje so vedno odprti za kvalitetne novosti

Jeff Raider je podjetnik, ki je svoje življenje dodobra spremenil leta 2012, ko se je odločil, da uresniči svojo poslovno idejo in skupaj s prijateljem Andyjem Katz-Mayfieldom ustanovi startup.
Video: Ljudje so vedno odprti za kvalitetne novosti

Video: Ljudje so vedno odprti za kvalitetne novosti (Vir slike: Pixabay.com)

Jeff Raider in Andy Katz-Mayfield sta se podala v precej konkurenčno panogo – na področje brivske kozmetike, kjer v kopici manjših proizvajalcev že več kot stoletje kraljuje podjetje Gillette. A konkurence se nista ustrašila, saj sta bila sama nad tedaj obstoječimi brivskimi pripomočki precej razočarana in sta vedela, da se z nezadovoljstvom nad kvaliteto soočajo tudi drugi.

Lotila sta se iskanja dizajna popolnega brivskega pripomočka. To jima je kmalu uspelo in sledil je naslednji korak: iskanje proizvajalca, ki jima bo lahko ponudil kvaliteto in hkrati ugodno ceno. Po večmesečnem iskanju ter ugotavljanju, da je na splošno kvaliteta večine proizvajalcev na zelo nizkem nivoju, sta vendarle našla tovarno v Nemčiji, ki je ustrezala njunim pogojem.

Kmalu za tem je nastalo podjetje Harry’s, ki je danes – po le nekaj letih obstoja – že zelo uveljavljeno in se postavlja ob bok podjetjem, ki na tem področju delujejo že več desetletij. Predvsem konkurenčna cena je tista, ki je v nakup prepričala že preko 1 milijon strank. 

V spodnjem videoposnetku si oglejte intervju z Jeffom Raiderjem, v katerem je razkril, na kakšen način mu je uspelo iz navadne britvice ustvariti blagovno znamko, ki dandanes marsikateremu moškemu predstavlja stil življenja: 

YouTube

Vir: LinkedIn.com

Poglejte tudi video: Ustvarite popoln 15 sekundni pitch >>

Oznake: , ,
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

13.12.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje