Video: Matevž Klanjšek iz Celtre

Današnji video smo si sposodili na spletni strani Zavoda Hekovnik, ki nudi podporo posameznikom na poti do njihovega startup podjetja. V videu bo Matevž Klanjšek predstavil Celtrino zgodbo, osredotočil pa se bo predvsem na produkt, ki je ključni lik v startup podjetništvu.

Matevž Klanjšek, soustanovitelj Celtre, zelo uspešnega slovenskega tehnološkega startupa, ki se ukvarja z razvojem tehnologije za prikazovanje interaktivnih oglasov na mobilnih telefonih, je pojasnil nekaj dejstev o startup podjetništvu: “Najbrž vsi poznate lepe zgodbe, ki se srečno končajo, a kar 99 odstotkov teh zgodb se ne zaključi srečno. Tudi za Celtro trenutno ne moremo reči, kakšen konec bo imela – kaže na ‘happy ending’, a mogoče ne bo.” Povedal je, da se je potrebno v startup podjetništvu zavedati, zakaj se posla lotevamo, kaj je vaša resnična motivacija in ali si to v resnici želite početi.

Celtra je nastala, ko so se združili trije mladi podjetniki, ki so že imeli idejo o tem, kaj bi radi počeli. Niso razmišljali o zaključku, temveč o tem, kaj bi radi dosegli – o viziji. Vedeli so le, da želijo delati v mobilni sferi in v oglaševanju, kmalu zatem pa se je rodila Celtra.

Več o nastanku Celtre, o startup podjetništvu in o prodoru na ameriški trg pa si poglejte v videoposnetku:

Preberite tudi: Slovenski start-up Celtra še izboljšal svoj AdCreator.

Vir: Hekovnik

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje