Video: Robin Sharma: “Bodite najboljši v svojem poslu”

Robin Sharma je eden od petih najboljših gurujev vodenja na svetu in avtor enajstih mednarodnih knjižnih uspešnic o vodenju. Kmalu bo predaval tudi slovenskim slušateljem, in sicer v okviru iniciative "Go Slovenija!", ki poteka v organizaciji Akademije Panta Rei s partnerji.
Video: Robin Sharma: "Bodite najboljši v svojem poslu"

Video: Robin Sharma: “Bodite najboljši v svojem poslu” (Vir slike: wikimedia.org)

Bistvo uspeha leži predvsem v trdem delu in fokusu, meni Robin Sharma, izkušen predavatelj in eden najboljših gurujev vodenja na svetu. Vsakdo izmed nas je lahko uspešen, še več – prav vsak lahko v svoji panogi postane najboljši, a le, če svojemu cilju posveti veliko fokusa in truda.

Mnogokrat, ko slišimo zgodbe o povsem navadnih ljudeh, ki so “čez noč” uspeli, si izmišljamo razne izgovore, zakaj pri svojem delu nismo tako uspešni, kot bi lahko bili. Govorimo si, da so drugi bolj nadarjeni, bolj izobraženi, pametnejši, srečnejši. Toda ali to res drži?

Resnica je ponavadi povsem drugačna. V veliki večini izjemno uspešnih ljudi gre za posameznike, ki so vložili ogromno truda, da bi nekega dne postali mojstri pri svojem delu.

Več o tem, kako postati najboljši v svojem poslu, pa v govoru Robina Sharme:

YouTube

Robin Sharma bo kmalu predaval tudi slovenskim slušateljem. V okviru iniciative “Go Slovenija!“, ki poteka v organizaciji Akademije Panta Rei s partnerji Gospodarsko zbornico Slovenije, z Zavodom mladi podjetnik in s podjetjem Kragelj & Kragelj, ste vabljeni na njegovo predavanje z naslovom Kako priti od povprečnih do izjemnih rezultatov?, ki bo potekalo v okviru dogodka Vodenje v šesti prestavi, in sicer 28. maja 2013 v Ljubljani!

Oznake: , , ,
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

13.03.2020 od 14:30 do 19:30
Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje