Video: Robin Sharma: “Bodite najboljši v svojem poslu”

Robin Sharma je eden od petih najboljših gurujev vodenja na svetu in avtor enajstih mednarodnih knjižnih uspešnic o vodenju. Kmalu bo predaval tudi slovenskim slušateljem, in sicer v okviru iniciative "Go Slovenija!", ki poteka v organizaciji Akademije Panta Rei s partnerji.
Video: Robin Sharma: "Bodite najboljši v svojem poslu"

Video: Robin Sharma: “Bodite najboljši v svojem poslu” (Vir slike: wikimedia.org)

Bistvo uspeha leži predvsem v trdem delu in fokusu, meni Robin Sharma, izkušen predavatelj in eden najboljših gurujev vodenja na svetu. Vsakdo izmed nas je lahko uspešen, še več – prav vsak lahko v svoji panogi postane najboljši, a le, če svojemu cilju posveti veliko fokusa in truda.

Mnogokrat, ko slišimo zgodbe o povsem navadnih ljudeh, ki so “čez noč” uspeli, si izmišljamo razne izgovore, zakaj pri svojem delu nismo tako uspešni, kot bi lahko bili. Govorimo si, da so drugi bolj nadarjeni, bolj izobraženi, pametnejši, srečnejši. Toda ali to res drži?

Resnica je ponavadi povsem drugačna. V veliki večini izjemno uspešnih ljudi gre za posameznike, ki so vložili ogromno truda, da bi nekega dne postali mojstri pri svojem delu.

Več o tem, kako postati najboljši v svojem poslu, pa v govoru Robina Sharme:

YouTube

Robin Sharma bo kmalu predaval tudi slovenskim slušateljem. V okviru iniciative “Go Slovenija!“, ki poteka v organizaciji Akademije Panta Rei s partnerji Gospodarsko zbornico Slovenije, z Zavodom mladi podjetnik in s podjetjem Kragelj & Kragelj, ste vabljeni na njegovo predavanje z naslovom Kako priti od povprečnih do izjemnih rezultatov?, ki bo potekalo v okviru dogodka Vodenje v šesti prestavi, in sicer 28. maja 2013 v Ljubljani!

Oznake: , , ,
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Konferenca: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

09.12.2019 od 13:00 do 21:00
Konferenca: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

Kje preživeti ponedeljek, 9. decembra? Če razvijate oziroma vodite svoj posel, potem si ne moremo zamisliti boljšega kraja kot NLB Center inovativnega podjetništva. Na ta dan se bomo namreč v družbi uspešnih slovenskih mladih podjetnikov družili ob temah, ki vam bodo pomagale pri razvoju in rasti podjetja. Če bi radi v letu 2020 kot mladi podjetniki napravili korak naprej, te BREZPLAČNE konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

13.12.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje