Visoko tehnološki sledljivi kovček v kampanji Indiegogo zbral že več kot milijon dolarjev!

Zadnje dni fascinira kovček, povezan z Bluetoothom, ki beleži, kje po svetu se premikamo, napolni vaš telefon in verjetno najpomembneje – javi svojo lokacijo z uporabo GPS naprave, tako da vam glede izgubljene prtljage ne bo več potrebno skrbeti.
Visoko tehnološki sledljivi kovček v kampanji Indiegogo zbral že več kot milijon dolarjev!

Visoko tehnološki sledljivi kovček v kampanji Indiegogo zbral več kot milijon dolarjev! (Vir fotografije: TechChrunch)

Bluesmartov ročni kovček lahko uporabite tudi za polnjenje mobilnih naprav, ko vam na poti zmanjka elektrike, preostale pametne nastavitve so digitalna ključavnica, s katero lahko zaklenemo kovček tudi, ko ga imamo izven svojega dosega, znotraj njega pa je vgrajena še digitalna tehtnica, ki vam na mobilni aplikaciji dovoljuje spremljanje teže vašega kovčka in skrbi, da ne presežete njene omejitve na določenem letališču.

Glede izgubljene prtljage nam ne bo več potrebno skrbeti …

Zadnje dni nas tako fascinira kovček, povezan z Bluetoothom, ki obenem beleži še, kje po svetu smo se in se premikamo, koliko časa smo preživeli v določeni državi in na določenem letališču, koliko milj smo prepotovali, skrbi za listo letov iz države, v kateri smo, in verjetno najpomembneje – ki javi svojo lokacijo z uporabo GPS naprave, tako da vam glede izgubljene prtljage ne bo več potrebno skrbeti.

                                        Vir fotografije: TechChrunch

Sodelovanje v Indiegogo se obrestuje

Visoko tehnološki sledljivi kovček, oblikovan za današnje sofisticirane popotnike z vsega sveta, je v kampanji Indiegogo do sedaj zbral že več kot milijon dolarjev, tako da je ekipa s tem dobila več kot dovolj denarja za prednaročila.

Kljub temu strokovnjake, ki stojijo za realizacijo Bluesmart kovčka, čaka še kar precej dela, saj morajo dokončno izgraditi še iOS in Android aplikaciji.

Pričakovana cena tovrstnega kovčka bo tako predvidoma znašala 235 dolarjev.

Vir: TechChrunch

Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje