Vodja na plaži

Že veste, kaj boste brali letos brali na dopustu? Kriminalko, ljubezenski roman, pustolovščino ali strokovno literaturo? Če ste se odločili za slednjo, vam predstavljamo poletno strokovno branje založbe Verlag Dashöfer, ki je primerno prav za vse vodje.
Vodja na plaži

Vodja na plaži. (Vir slike: sxc.hu)

Poletno strokovno branje založbe Verlag Dashöfer, Vsak je lahko direktor, je primerno za vse vodje. Vodje oddelkov, projektov, ekip, skratka na dušek bo knjigo izpil vsakdo, ki ima na svojem delovnem mestu opravka s sodelavci, ki so mu formalno ali neformalno zaupani v učinkovito vodenje (ali pa mu bodo to šele postali).

Spoznali boste temeljne zakone vodenja, tehnike delegiranja, učinkovita orodja vodstvene komunikacije in različne stile vodenja. Končno boste našli odgovore na vse vaše dileme in s pomočjo testov ugotovili, kakšen je stil vodenja, ki je primeren za vas!

Nasveti so plod slovenske prakse!

Vrednote dobrega vodenja smo strnili v priročen format, ki vas bo spremljal na delovnem mestu, doma, na službeni poti ali celo na plaži. Knjižico s 192 stranmi odlikuje:

  • jedrnata vsebina, ki se hitro bere
  • informacije, ki so še posebej poučne, so strnjene v okvirjih
  • nasveti so plod slovenske prakse in so spisani izpod peres slovenskih avtorjev

Kar najhitreje osvojite številne veščine, ki jih mora poznati uspešen vodja.

Plaža, morje, sonce in poletno branje

Poletje se je začelo in počitnice so tu, zato vam v založbi Verlag Dashöfer konca julija ponujajo strokovno in poučno branje na plaži po znižani ceni za samo 15,00 EUR z DDV (16,28 EUR)*.

Redna cena: 19,00 EUR (z DDV 20,62 EUR)
CENA ZA VAS: 15,00 EUR (z DDV 16,28 EUR)*

Naročilo s podatki podjetja lahko pošljete tudi na: narocila (at) dashofer.si
*popust bomo upoštevali naknadno, po prejetem naročilu

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Nov termin! 3-dnevna WordPress delavnica: postavi svojo spletno stran!

03.06.2019 od 15:00 do 07.06.2019 18:00
Nov termin! 3-dnevna WordPress delavnica: postavi svojo spletno stran!

Pri prvih korakih v WordPressu vam bo priskočil na pomoč strokovnjak, ki je postavil že 250 spletnih strani! WordPress je najbolj popularen CMS (ang. content management system), saj obvladuje kar med 50 in 60 odstotkov tržnega deleža. Nameravate postaviti svojo spletno stran? Uporabljamo ga tudi za naš portal in ga toplo priporočamo!
Preberite več >>

MP delavnica: Pravne zahteve za spletne trgovce

14.06.2019 od 9:00 do 13:00
MP delavnica: Pravne zahteve za spletne trgovce

Lastniki spletnih trgovin ponavadi najprej poskrbijo za to, da je njihova spletna stran za obiskovalce - potencialne kupce - privlačna, enostavna in uporabna. Da bi se izognili morebitnim kaznim, pa je takoj za tem treba zadostiti tudi vsem pravnim zahtevam!
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

14.06.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.
Preberite več >>

Vse za podjetje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP