Vodja na plaži

Že veste, kaj boste brali letos brali na dopustu? Kriminalko, ljubezenski roman, pustolovščino ali strokovno literaturo? Če ste se odločili za slednjo, vam predstavljamo poletno strokovno branje založbe Verlag Dashöfer, ki je primerno prav za vse vodje.
Vodja na plaži

Vodja na plaži. (Vir slike: sxc.hu)

Poletno strokovno branje založbe Verlag Dashöfer, Vsak je lahko direktor, je primerno za vse vodje. Vodje oddelkov, projektov, ekip, skratka na dušek bo knjigo izpil vsakdo, ki ima na svojem delovnem mestu opravka s sodelavci, ki so mu formalno ali neformalno zaupani v učinkovito vodenje (ali pa mu bodo to šele postali).

Spoznali boste temeljne zakone vodenja, tehnike delegiranja, učinkovita orodja vodstvene komunikacije in različne stile vodenja. Končno boste našli odgovore na vse vaše dileme in s pomočjo testov ugotovili, kakšen je stil vodenja, ki je primeren za vas!

Nasveti so plod slovenske prakse!

Vrednote dobrega vodenja smo strnili v priročen format, ki vas bo spremljal na delovnem mestu, doma, na službeni poti ali celo na plaži. Knjižico s 192 stranmi odlikuje:

  • jedrnata vsebina, ki se hitro bere
  • informacije, ki so še posebej poučne, so strnjene v okvirjih
  • nasveti so plod slovenske prakse in so spisani izpod peres slovenskih avtorjev

Kar najhitreje osvojite številne veščine, ki jih mora poznati uspešen vodja.

Plaža, morje, sonce in poletno branje

Poletje se je začelo in počitnice so tu, zato vam v založbi Verlag Dashöfer konca julija ponujajo strokovno in poučno branje na plaži po znižani ceni za samo 15,00 EUR z DDV (16,28 EUR)*.

Redna cena: 19,00 EUR (z DDV 20,62 EUR)
CENA ZA VAS: 15,00 EUR (z DDV 16,28 EUR)*

Naročilo s podatki podjetja lahko pošljete tudi na: narocila (at) dashofer.si
*popust bomo upoštevali naknadno, po prejetem naročilu

Oznake: ,
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

29.01.2020 od 16:45 do 20:00
2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

Anže Miklavec je eden izmed najuspešnejših slovenskih mladih podjetnikov. V prvi fazi smo ga spoznali predvsem prek uspešnih kampanj na Kickstarterju, kjer je skupno zbral že preko 1,2 milijona dolarjev sredstev. Ne samo zbral, ampak tudi porabil za dokončanje prototipov in vzpostavitev serijske proizvodnje produktov kot so Goat Mug, Gina ter vsem dobro poznana (pametna) steklenička za vodo EQUA!
Preberite več >>

SIO: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

30.01.2020 od 15:00 do 19:00
SIO: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

Je vaš posel v vzponu in boste zaposlovali? Morda vaše podjetje že sedaj sestavlja številčna ekipa in se zavedate, da ste s kadrovskimi evidencami nekoliko odlašali? Poleg tega se vam glede poslovanja vašega podjetja še vedno porajajo vprašanja glede pogodb, kako varovati poslovne skrivnosti ali kako odpovedati delovno razmerje? Pred vami je izobraževanje, kjer izveste odgovore ravno na takšna in podobna vprašanja!
Preberite več >>

Vse za podjetje