YouTube za vsakogar

Glede na možnosti, ki jih ponuja YouTube, največji portal za izmenjavo video vsebin, so se pri PureDigital odločili, da storitev s pomočjo poceni žepne videokamere približajo tudi ostali populaciji.

Pri britanskem podjetju PureDigital so se opogumljeni z uspehi, ki jih doživlja YouTube odločili, da ustvarijo video kamero, namenjeno tistim uporabnikom, ki bi radi ujeli dragocene trenutke iz življenja svojih bližnjih in nato posnetke obdelali in arhivirali na modern način, ki pa je bil do zdaj (vsaj za nekatere) preveč zakompliciran.

Tako so se odločili razviti novo, poceni in uporabnikom prijazno žepno video kamero, imenovano Flip Video, s pomočjo katere bo presnemavanje, montiranje, nalaganje in objavljanje filmov na YouTube ali katerikoli drug portal z video vsebinami preprosto kot še nikoli.

V kompletu s kamero, katere posebnost je že vgrajen USB priključek za enostavno povezavo z računalnikom, bo uporabnik dobil tudi primerno programsko opremo, ki mu bo močno olajšala delo s posnetki. Na voljo bosta dve različici. In sicer 30-minutna, ki bo na voljo za 120$ in 60-minutna za 150$.

Podjetje Pure Digital bo svoje video kamere ponujalo po različnih prodajnih kanalih kot so spletne trgovine (BestBuy in Amazon.com) in v običajnih supermarketih, kjer je pretok kupcev katerim je namenjena največji (upokojenci in mame-gospodinje).

Vir: CnnMoney.com

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje