Prihaja YouTube Live

Konec tega meseca bo YouTube začel z oddajanjem v živo, kar bo še povečalo popularnost te svetovno znane strani. YouTube Live bo gostil znane osebnosti in vse tiste, katerih posnetki so na strani dosegli rekordno število ogledov.
Prihaja YouTube Live

Prihaja YouTube Live.

Googlov portal YouTube, ki je bil lansiran leta 2005 deluje kot neke vrste shramba za vse mogoče internetne vsebine. Sicer ima YouTube lojalen in velik krog oboževalcev, vendar pa morajo kljub temu nenehno skrbeti za za sveže in zanimive vsebine, zaradi katerih se obiskovalci vračajo, hkrati pa prihajajo novi. 

Naslednji logičen korak je oddajanje v živo, ki ga že nekaj let prakticirajo AOL, MySpace in Yahoo!. Po njihovih izkušnjah se najbolje obnesejo prenosi koncertov, saj si le te ogleda največje število ljudi.

YouTube bo izbiral predvsem zvezde, ki so prek njihovih portalov dosegle obisk večji od 2,5 milijarde. Takih videoposnetkov je okoli 50. Storitev bo 22.11. otvorila pevka Katy Perry, poleg drugih pa bosta nastopila tudi priljubljena junaka oddaje “Mythbusters,” Adam Savage in Jamie Hyneman. Posnetki njune oddaje so eni izmed tistih, ki so dosegli rekordno število ogledov.

Vir: Reuters

SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Vse za podjetje