Prihaja YouTube Live

Konec tega meseca bo YouTube začel z oddajanjem v živo, kar bo še povečalo popularnost te svetovno znane strani. YouTube Live bo gostil znane osebnosti in vse tiste, katerih posnetki so na strani dosegli rekordno število ogledov.
Prihaja YouTube Live

Prihaja YouTube Live.

Googlov portal YouTube, ki je bil lansiran leta 2005 deluje kot neke vrste shramba za vse mogoče internetne vsebine. Sicer ima YouTube lojalen in velik krog oboževalcev, vendar pa morajo kljub temu nenehno skrbeti za za sveže in zanimive vsebine, zaradi katerih se obiskovalci vračajo, hkrati pa prihajajo novi. 

Naslednji logičen korak je oddajanje v živo, ki ga že nekaj let prakticirajo AOL, MySpace in Yahoo!. Po njihovih izkušnjah se najbolje obnesejo prenosi koncertov, saj si le te ogleda največje število ljudi.

YouTube bo izbiral predvsem zvezde, ki so prek njihovih portalov dosegle obisk večji od 2,5 milijarde. Takih videoposnetkov je okoli 50. Storitev bo 22.11. otvorila pevka Katy Perry, poleg drugih pa bosta nastopila tudi priljubljena junaka oddaje “Mythbusters,” Adam Savage in Jamie Hyneman. Posnetki njune oddaje so eni izmed tistih, ki so dosegli rekordno število ogledov.

Vir: Reuters

Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

22.11.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje