Zakaj morate priti na delavnico Blog marketing? Ker tako pravijo udeleženci!

V sredo je Blaž Kos prvič vodil delavnico Blog marketing. Mi smo vedeli, da bo vsebina nabito polna uporabnih informacij. A drugega kot naše besede in Blaževega renomeja vam nismo mogli ponuditi. Sedaj imamo o kvaliteti delavnice dokaze: odzive prve skupine udeležencev!
Zakaj morate priti na delavnico Blog marketing? Ker tako pravijo udeleženci!

Blaž Kos med predavanjem blog marketinga (Fotografija: Jernej Kokol).

Prvi termin delavnice smo razprodali, prijave pa smo še vedno beležili. Edina logična poteza je bila, da smo se z Blažem dogovorili za ponovitev. Na prvi termin smo sprejeli 13 udeleženk in udeležencev. Za ponovitev, ki bo to sredo, 22. marca, imamo na voljo še 3 mesta!

Zakaj priti na delavnico in kaj vse boste na njej izvedeli si lahko preberete na opisu delavnice Blog marketing, v naslednjih vrsticah pa bi radi argumente, zakaj je udeležba odlična naložba zapisali v obliki odzivov, ki so nam jih poslali udeleženci s sredine delavnice.

“Predavatelj je odlično vodil delavnico in svoje dobro poznavanje bloganja, vsebinskega marketinga in SEO prenesel naprej na poučen, razumljiv in vendar strokoven način. Res je bilo vidno, da super obvlada področje.”

“Blaž Kos je na izredno razumljiv in zanimiv način podajal samo uporabno vsebino, ki jo bomo z lahkoto uporabili v svojem poslu. Toliko enih novih informacij naenkrat že dolgo nisem prejela. Še enkrat pohvale.”

“Zelo dober predavatelj (počasen in razumljiv govor), odlična organizacija (vode, kava), zelo ustrežljivi. Zelo poučna delavnica. Hvala za vse.”

Bi tudi vi radi prejeli kvalitetno znanje? Prijavite se TUKAJ >>

“Delavnica je bila zelo izčrpna, predvsem pa smo dobili koristna navodila in konkretna orodja za delo. Vse pohvale.”

“Obsežna vsebina, pregledno podajanje, nesebično deljenje izjemno koristnih nasvetov, vse na podlagi bogatih izkušenj.”

“Kvalitetne informacije in način podajanja.”

“Delavnica na preprost in jasen način pokaže bistvo bloganja. Blaž nam je razložil digitalni zemljevid poti in načine kako priti na cilj brez izgubljene noge. Priporočam vsem, ki kadarkoli omenijo besedo google.”

“Super predavatelj, super oskrba učencev :)”

Ste izvedeli dovolj, da želite sredo, 22. marca nameniti celodnevnemu učenju? Se želite prijaviti takoj? Izpolnite spodnjo prijavnico!

Prijava