ZenEgg bo poskrbel, da se boste lažje umirili

Na Kickstarterju se je predstavil še en slovenski projekt - tokrat gre za leseni osebni totem ZenEgg, ki je namenjen temu, da se človek vsaj za nekaj trenutkov distancira od stresa in se tako lažje umiri. Ustvaril ga je mladi oblikovalec Gašper Premože.
ZenEgg bo poskrbel, da se boste lažje umirili

ZenEgg bo poskrbel, da se boste lažje umirili (Vir slike: Kickstarter)

Leseni osebni totem, elegantno oblikovan iz kvalitetnega orehovega, javorjevega in hruškinega lesa, je po besedah njegovega ustvarjalca odličen pripomoček za distanciranje od stresa in za iskanje umiritve, pa čeprav le za nekaj trenutkov. Gašper Premože, mladi oblikovalec, ki stoji za projektom, je namreč ZenEgg zasnoval prav v ta namen. 

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Želel sem ustvariti eleganten pripomoček, ki bi ljudi opominjal na to, da si vzamejo čas za zelo pomembno osebo – za sebe,” je pojasnil v predstavitvenem nagovoru na Kickstarterjevi strani.

Vzel si je čas za raziskave in prišel do zaključka, da je navadno kurje jajce, ki odlično paše v dlan vsakega posameznika, tisto, kar išče. Odločil se je za naravne materiale in izbral les. Tako je nastal ZenEgg

ZenEgg (Vir slike: Kickstarter)

Mladi oblikovalec s podjetniško žilico se je sedaj odločil, da denarna sredstva, ki jih potrebuje za nakup orodja in materialov, pridobi s crowdfundingom, in sicer s pomočjo podpornikov na Kickstarterju. S spletno kampanjo je štartal 2. decembra, časa, da bo zbral zastavljenih 2.200 dolarjev, pa ima še do 13. januarja 2015

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Pravne zahteve za spletne trgovce

17.05.2019 od 9:00 do 13:00
MP delavnica: Pravne zahteve za spletne trgovce

Lastniki spletnih trgovin ponavadi najprej poskrbijo za to, da je njihova spletna stran za obiskovalce - potencialne kupce - privlačna, enostavna in uporabna. Da bi se izognili morebitnim kaznim, pa je takoj za tem treba zadostiti tudi vsem pravnim zahtevam!
Preberite več >>

Nov termin! 3-dnevna WordPress delavnica: postavi svojo spletno stran!

03.06.2019 od 15:00 do 07.06.2019 18:00
Nov termin! 3-dnevna WordPress delavnica: postavi svojo spletno stran!

Pri prvih korakih v WordPressu vam bo priskočil na pomoč strokovnjak, ki je postavil že 250 spletnih strani! WordPress je najbolj popularen CMS (ang. content management system), saj obvladuje kar med 50 in 60 odstotkov tržnega deleža. Nameravate postaviti svojo spletno stran? Uporabljamo ga tudi za naš portal in ga toplo priporočamo!
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

14.06.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.
Preberite več >>

Vse za podjetje