ZenEgg bo poskrbel, da se boste lažje umirili

Na Kickstarterju se je predstavil še en slovenski projekt - tokrat gre za leseni osebni totem ZenEgg, ki je namenjen temu, da se človek vsaj za nekaj trenutkov distancira od stresa in se tako lažje umiri. Ustvaril ga je mladi oblikovalec Gašper Premože.
ZenEgg bo poskrbel, da se boste lažje umirili

ZenEgg bo poskrbel, da se boste lažje umirili (Vir slike: Kickstarter)

Leseni osebni totem, elegantno oblikovan iz kvalitetnega orehovega, javorjevega in hruškinega lesa, je po besedah njegovega ustvarjalca odličen pripomoček za distanciranje od stresa in za iskanje umiritve, pa čeprav le za nekaj trenutkov. Gašper Premože, mladi oblikovalec, ki stoji za projektom, je namreč ZenEgg zasnoval prav v ta namen. 

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Želel sem ustvariti eleganten pripomoček, ki bi ljudi opominjal na to, da si vzamejo čas za zelo pomembno osebo – za sebe,” je pojasnil v predstavitvenem nagovoru na Kickstarterjevi strani.

Vzel si je čas za raziskave in prišel do zaključka, da je navadno kurje jajce, ki odlično paše v dlan vsakega posameznika, tisto, kar išče. Odločil se je za naravne materiale in izbral les. Tako je nastal ZenEgg

ZenEgg (Vir slike: Kickstarter)

Mladi oblikovalec s podjetniško žilico se je sedaj odločil, da denarna sredstva, ki jih potrebuje za nakup orodja in materialov, pridobi s crowdfundingom, in sicer s pomočjo podpornikov na Kickstarterju. S spletno kampanjo je štartal 2. decembra, časa, da bo zbral zastavljenih 2.200 dolarjev, pa ima še do 13. januarja 2015

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , , , , ,