Znane so specifikacije mobilnika OnePlus 2

Kitajski proizvajalec pametnih mobilnih telefonov OnePlus je javnosti predstavil težko pričakovano novost. Mobilnik OnePlus 2 navdušuje predvsem z izjemno nizko ceno, ki predstavlja hudo konkurenco preostalim proizvajalcem, tudi Samsungu in iPhonu.
Znane so specifikacije mobilnika OnePlus 2

Znane so specifikacije mobilnika OnePlus 2 (Vir slike: venturebeat.com)

Prvi produkt mladega kitajskega startupa, ki v očeh analitikov velja za enega najboljših na tržišču, je v lanskem letu navdušil na ameriških in evropskih tleh. Vse kaže na to, da podobno čaka tudi njegovega naslednika, ki prinaša precej popravkov in izboljšav.

Letošnji težko pričakovani telefon ni Applov naslednik, temveč OnePlus 2 >>

A popravki in izboljšave niso to, kar predstavlja izjemno konkurenčno prednost mobilniku OnePlus 2. To je predvsem nizka cena: za 329 dolarjev bo kupec prejel različico z 16 GB prostora, za 389 dolarjev pa različico z 64 GB prostora.

V primerjavi s Samsungovimi in Applovimi mobilniki z zelo podobnimi specifikacijami in ceno, višjo od 800 dolarjev, je torej OnePlus 2 v veliki prednosti.  

Poglejmo si, katere lastnosti odlikujejo novega paradnega konja kitajskega startupa:

  • različica Oxygen operacijskega sistema Android 5.1, ki bo izkušenim uporabnikom Androidov prinesla svežino in novost;
  • 4 GB RAMA (pri modelu 64 GB) ali 3 GB RAMA (pri modelu 16 GB) bo prineslo večjo zmogljivost;
  • izboljšana kamera z dodanim avtofokusom, optičnim stabilizatorjem slike in odprtino f/2.0 za izboljšano delovanje v nizki svetlobi, bo uporabnikom prinesla očitno razliko ne glede na to, da resolucija kamere ostaja enaka kot pri predhodniku: 13-megapikslov na zadnji strani ter 5-megapikslov na sprednji strani;
  • zmogljivejši procesor Snapdragon 810 od Qualcomma bo pohitril delovanje mobilnika OnePlus 2 v primerjavi s predhodnikom;
  • močnejša baterija z 3.300mAh kapacitete prinaša več ur uporabe;
  • možnost uporabe dveh SIM kartic;
  • skener prstnih odtisov.

Vir: TechCrunch

Kako je 88 zaposlenih ustvarilo enega najbolj vročih telefonov na svetu? >> 

Oznake:
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

13.03.2020 od 14:30 do 19:30
Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje