Zvišali so se prispevki za socialno varnost samozaposlenih

88 zaposlenih ustvarilo enega najbolj pametnih telefonov na svetu

OnePlus je majhen startup iz Kitajske, za katerega večina še ni slišala. Neznanec na trgu pametnih telefonov je ustvaril pametni telefon OnePlus One, ki je po mnenju tujih tehnoloških spletnih strani trenutno eden najboljših.
88 zaposlenih ustvarilo enega najbolj pametnih telefonov na svetu

OnePlus One je trenutno eden najbolj pametnih telefonov na trgu (Vir slike: YouTube).

Čeprav gre za mlado podjetje, pa lahko na njihovih straneh že opazimo poročilo za preteklo leto. V njem je razkrito, kam romajo njihovi izdelki. Njihov prvi trg predstavlja vzhodna Azija, za petami ji je Evropa, kamor pošljejo skoraj tretjino svojih izdelkov. Dobra petina konča v Severni Ameriki, najmanj pa so njihovi izdelki priljubljeni v Indiji, kjer prodajo le 7 odstotkov svojih napravic. Skupno so poslali več kot 1,055 ton proizvodov, kar je toliko, kot znaša teža šestih kitov.

Njihov lanski dobiček je zavidljive narave, saj so ustvarili za več kot 300 milijonov dolarjev. K temu jim je zagotovo pripomoglo tudi več kot 100 tisoč omemb na družbenih omrežjih. Na Facebooku imajo več kot 1,1 milijonov oboževalcev, na Twitterju več kot 100 tisoč sledilcev, na Google Plus več kot 156 tisoč, na Instagramu pa 46 tisoč oboževalcev.

Američani najbolj aktivni na forumu

Na njihovi spletni strani so obiskovalci samo lani preživeli več kot 847 let! Število uporabnikov na njihovem forumu je od marca do novembra lani zrastlo do skoraj 500 tisoč. Med najbolj aktivnimi so Američani, potem – zanimivo – Indijci, sledijo Italijani, Nemci, Angleži, Kanadčani, Francozi …

52 sobot na leto in 134 pic

Njihovo ekipo sestavlja 88 članov, ki so v povprečju stari 25,6 let. Prihajajo iz 13 različnih držav. Med njimi prevladujejo ženske s 53 odstotki. Se želite priključiti njihovi ekipi? Potem bodite pripravljeni na 12-urno delo na dan, ob delu oziroma v pisarni boste preživeli 52 sobot na leto, a se »mastili« s kar 134 picami in odigrali 357 iger ročnega nogometa. V enem letu boste z njimi kar osemkrat preleteli svet.

Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje