12 startupov bo nastopilo pred investitorji iz celega sveta

CO BIK znotraj projekta COINVEST v sodelovanju s partnerji prireja že tretjo »COINVEST visokotehnološko investicijsko konferenco 2014«, na kateri se bo predstavilo 12 izbranih startupov oz. projektov skupini več kot 25 investitorjev iz EU, Rusije, Izraela in ZDA.
12 startupov bo nastopilo pred investitorji iz celega sveta

12 startupov bo nastopilo pred investitorji iz celega sveta.

Startup podjetja in projekti so vabljeni, da se prijavijo na tretjo »COINVEST visokotehnološko investicijsko konferenco 2014«, ki bo na sporedu 11. novembra 2014 v Novi Gorici.

Natečaj je namenjen visokotehnološkim podjetjem, ki:

  • razvijajo inovativno tehnologijo;
  • imajo zanimiv poslovni model, ki bi pritegnil veliko strank;
  • vedo kaj delajo;
  • so pripravljeni spakirati kovčke in se odseliti v tujino.

Rok za prijavo se izteče 30. septembra 2014. Izbrani startupi bodo najprej dobili brezplačen 4 tedenski profesionalni »pitching« trening v startup šoli Hekovnik.

Sledila bo konferenca, na kateri bosta izbrana dva najboljša startupa, ki se bosta uvrstila na regionalno investicijsko Coinvest konferenco 2015, ki bo potekala na otoku Krf v Grčiji, možnosti za širjenje, mreženje in pridobivanje investicij pa so neomejene.

Kontaktna oseba za startupe / projekte: Miha Prebil, miha.prebil (at) coinvest.si, 040 58 22 58.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje