12 startupov bo nastopilo pred investitorji iz celega sveta

CO BIK znotraj projekta COINVEST v sodelovanju s partnerji prireja že tretjo »COINVEST visokotehnološko investicijsko konferenco 2014«, na kateri se bo predstavilo 12 izbranih startupov oz. projektov skupini več kot 25 investitorjev iz EU, Rusije, Izraela in ZDA.
12 startupov bo nastopilo pred investitorji iz celega sveta

12 startupov bo nastopilo pred investitorji iz celega sveta.

Startup podjetja in projekti so vabljeni, da se prijavijo na tretjo »COINVEST visokotehnološko investicijsko konferenco 2014«, ki bo na sporedu 11. novembra 2014 v Novi Gorici.

Natečaj je namenjen visokotehnološkim podjetjem, ki:

  • razvijajo inovativno tehnologijo;
  • imajo zanimiv poslovni model, ki bi pritegnil veliko strank;
  • vedo kaj delajo;
  • so pripravljeni spakirati kovčke in se odseliti v tujino.

Rok za prijavo se izteče 30. septembra 2014. Izbrani startupi bodo najprej dobili brezplačen 4 tedenski profesionalni »pitching« trening v startup šoli Hekovnik.

Sledila bo konferenca, na kateri bosta izbrana dva najboljša startupa, ki se bosta uvrstila na regionalno investicijsko Coinvest konferenco 2015, ki bo potekala na otoku Krf v Grčiji, možnosti za širjenje, mreženje in pridobivanje investicij pa so neomejene.

Kontaktna oseba za startupe / projekte: Miha Prebil, miha.prebil (at) coinvest.si, 040 58 22 58.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje