12 startupov bo nastopilo pred investitorji iz celega sveta

CO BIK znotraj projekta COINVEST v sodelovanju s partnerji prireja že tretjo »COINVEST visokotehnološko investicijsko konferenco 2014«, na kateri se bo predstavilo 12 izbranih startupov oz. projektov skupini več kot 25 investitorjev iz EU, Rusije, Izraela in ZDA.
12 startupov bo nastopilo pred investitorji iz celega sveta

12 startupov bo nastopilo pred investitorji iz celega sveta.

Startup podjetja in projekti so vabljeni, da se prijavijo na tretjo »COINVEST visokotehnološko investicijsko konferenco 2014«, ki bo na sporedu 11. novembra 2014 v Novi Gorici.

Natečaj je namenjen visokotehnološkim podjetjem, ki:

  • razvijajo inovativno tehnologijo;
  • imajo zanimiv poslovni model, ki bi pritegnil veliko strank;
  • vedo kaj delajo;
  • so pripravljeni spakirati kovčke in se odseliti v tujino.

Rok za prijavo se izteče 30. septembra 2014. Izbrani startupi bodo najprej dobili brezplačen 4 tedenski profesionalni »pitching« trening v startup šoli Hekovnik.

Sledila bo konferenca, na kateri bosta izbrana dva najboljša startupa, ki se bosta uvrstila na regionalno investicijsko Coinvest konferenco 2015, ki bo potekala na otoku Krf v Grčiji, možnosti za širjenje, mreženje in pridobivanje investicij pa so neomejene.

Kontaktna oseba za startupe / projekte: Miha Prebil, miha.prebil (at) coinvest.si, 040 58 22 58.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje