Apple znižal cene prenosnikov

Apple je predstavil nove nizkocenovne prenosnike za borih 999 dolarjev. Prav tako je predstavil novo linijo aluminijastih MacBookov, katerih cena ne bo presegala 1.299 dolarjev.
Apple znižal cene prenosnikov

Steve Jobs na predstavitvi novega MacBooka.

Za ceno 999 dolarjev bodo kupci dobili nadgrajen model prenosnika z belim ogrodjem. Novi računalniki z aluminijastim ogrodjem bodo uporabljali grafiko podjetja Nvidia Corp in procesorje podjetja Intel Corp. Mnogi analitiki so sicer pričakovali, da bo cena prenosnikov padla na 899 dolarjev.

Apple zaenkrat še ne namerava vstopiti v trg “netbook” prenosnikov, saj je po besedah enega izmed vodilnih, Steva Jobsa, trg še v razvoju, zato bodo raje še malo počakali.

Vir: Reuters

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje