Apple znižal cene prenosnikov

Avtor — 14.10.2008
Apple je predstavil nove nizkocenovne prenosnike za borih 999 dolarjev. Prav tako je predstavil novo linijo aluminijastih MacBookov, katerih cena ne bo presegala 1.299 dolarjev.
Apple znižal cene prenosnikov

Steve Jobs na predstavitvi novega MacBooka.

Za ceno 999 dolarjev bodo kupci dobili nadgrajen model prenosnika z belim ogrodjem. Novi računalniki z aluminijastim ogrodjem bodo uporabljali grafiko podjetja Nvidia Corp in procesorje podjetja Intel Corp. Mnogi analitiki so sicer pričakovali, da bo cena prenosnikov padla na 899 dolarjev.

Apple zaenkrat še ne namerava vstopiti v trg “netbook” prenosnikov, saj je po besedah enega izmed vodilnih, Steva Jobsa, trg še v razvoju, zato bodo raje še malo počakali.

Vir: Reuters

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje