Earlybird za SEO izobraževanje le še danes!

Avtor — 15.05.2016
Radi bi vas spomnili, da imate le še danes čas za nakup vstopnice za izobraževanje Optimizacija spletnih strani po nižji, t.i. earlybird ceni. Kaj to pomeni? Če se prijavite danes do polnoči, boste za vstopnico odšteli 20 evrov manj.
Earlybird za SEO izobraževanje le še danes!

Optimizacija spletnih strani (Vir slike: Pixabay.com)

Za vstopnico boste tako danes odšteli le 79 evrov + ddv. Od 16. maja dalje, bomo za udeležbo zaračunali 99 evrov + ddv. Prihranek, ki ga ne gre zanemariti na račun neodločnosti, kajne? Prijavite se takoj >>

Brez spletnega marketinga dandanes preprosto ne gre več

Statistike kažejo, da se pomemben delež nakupov zgodi prek iskanja v spletnih iskalnikih. Recimo, da kupujete prenosni disk. V Google vpišete ključno besedo “prenosni disk” in prejmete določene zadetke. Statistike kažejo, da prvi trije zadetki prejmejo prek 80 % vseh obiskovalcev. Spletnih strani, ki se nahajajo nižje na iskalniku, potencialni kupci skorajda ne obiščejo. Torej tudi do prodaje ne more priti.

Z optimizacijo spletne strani za iskalnike našo stran pomaknemo višje v Googlu, kar prinese več obiskovalcev in posledično več prodaj. Kako to doseči, nam bo predstavil Igor Bajsić iz SEOPRO.

Na delavnici bomo obravnavali naslednje teme:

  • Osnove optimizacije spletne strani (ON-site in OFF-site).
  • Kako se visoko uvrščati v iskalniku Google in povečati organski promet na vaši spletni strani.
  • Kako meriti uspešnost optimizacije.
  • Kako se izogniti »slabi« oziroma prekomerni optimizaciji.
  • Kako obdržati visoke pozicije na dolgi rok.
  • Praktični primeri optimizacije na obstoječih spletnih straneh.

Na delavnici bomo 2 uri in pol intenzivno delali na izboljšanju vašega znanja o optimizaciji spletnih strani.

Termin in lokacija

  • Datum: petek, 26. maj 2017, od 14:00 do 17:00
  • Trajanje delavnice: 3 ure
  • Lokacija: NLB CIP, Trg republike 2, 1000 Ljubljana

Predavatelj:

Delavnico bo vodil Igor Bajsić, ki vodi eno redkih podjetij v Sloveniji, ki se ukvarja izključno z optimizacijo spletnih strani – SEOPRO. Z optimizacijo spletnih strani se Igor ukvarja že več kot 7 let in se ponaša s 300 izpeljanimi projekti.

Igor ima tudi bogate izkušnje s posli vezanimi na spletno prodajo. Še kot študent je namreč ustanovil svoje prvo podjetje z lastno blagovno znamko športne opreme, kasneje pa se je popolnoma specializiral za optimizacijo spletnih strani. Sprva na trgih ZDA in Velike Britanije, v zadnjih letih pa tudi na slovenskem trgu.

Prijavite se zdaj in prejmite vstopnico po nižji, t.i. earlybird ceni: MP dogodek: Optimizacija spletnih strani >>

Oznake: ,
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>