Govoreča miza vznemirja na IndieGoGu

Cena od 399 dolarjev dalje. Dostava avgust letos. Pametna. Povezljiva. Govorno povezljiva asistentka. Premium les in bambus, je zapisano v opisu kampanje Ergo, prve pametne stoječe mize, ki govori. Kampanjo najdete na platformi IndieGoGo.
Govoreča miza vznemirja na IndieGoGu

Miza Ergo ponuja številne možnosti (Vir slike: YouTube).

»Cena in funkcionalnost mize sta neverjetna. Komaj čakam, da dobim svojo,« je zapisal eden od novinarjev, ki je zgodbo ekipe Ergo predstavil v mediju, za katerega piše. Ergonomsko oblikovana miza, ki daje polno podporo roki, nekakšno počivališče, je opremljena tudi s spominsko PAD, brezžičnim polnilcem, USB polnilcem, HD zvočnikom in dodatkom, na katerega lahko obesimo svojo delovno torbo.

Pokliči taksi in povej mi, kdaj imam naslednji sestanek

Miza, ki je precej več kot le miza, postane nova osebna asistentka lastnika. Pomaga mu opraviti stvari precej hitreje in priročneje. »Vse, kar morate narediti, je vprašati,« je zapisala ekipa v predstavitvi. Hitro kosilo, preverjanje, kdaj je naslednji sestanek, klic taksija, pregled vrednosti delnic, opomniki, vremenska napoved, sklic novih sestankov in uporabne informacije, je tisto, kar nam bo miza »poservirala«.

Kako kaže aktualnim slovenskim crowdfunding kampanjam? >>

Povezljiva tudi z različnimi napravicami, ki jih imamo v pisarni. Prek nje lahko nastavimo primerno temperaturo v pisarni, ugotovimo, koliko korakov smo danes naredili, kot nekakšen kavalir pa nam odpre še vrata in zatemni ali osvetli prostor.

Podporniki bodo svojo mizo Ergo dobili še letos. A z visokimi stroški pošiljanja (Vir slike: YouTube).

Zakaj stoječ položaj?

Na voljo je v treh različnih barvah, in sicer v beli, črni in sivi barvi, poleg ergonomskega dizajna pa je na voljo tudi klasičen. Zanimivo pa je tudi to, da so se njeni ustvarjalci odločili za dve višini: tisto, v kateri imamo stoječ položaj, in tisto, v kateri sedimo. Zakaj stoječ položaj? Ker je sedenje novo kajenje, ki na nas pušča velike posledice. Zlasti zdravstvene.

Eden od slovenskih uporabnikov stoječe mize nam je potrdil, da so stoječe mize najverjetneje prihodnost dela – mimogrede, finske oblasti so začele s kampanjo »Manj sedenja, boljše počutje«, s katero želijo državljane spodbuditi k bolj zdravemu načinu življenju. Kot nam je sogovornik povedal, ki ne želi biti imenovan, je pri uporabi stoječe mize priporočljivo, da si pod stopala namestimo tepih, kar nam bo omogočilo lažje delo. Svetuje tudi namestitev barskega stolčka, na katerem se lahko vsaj za 10 minut odpočijemo.

Visok strošek pošiljanje je edina ovira

Ekipa, ki se s svojo kampanjo predstavlja še slabih 10 dni, si je za cilj postavila 10 tisoč dolarjev. Trenutno so zbrali že prek 87 tisoč dolarjev. Morda edina težava te kampanje je visok strošek dostave, ki ga je potrebno dodatno poravnati. Je morda ravno ta dodaten strošek razlog, zakaj niso h kampanji privabili še večjega števila podpornikov?

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana | 7. december

07.12.2017 od 8:00 do 16:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana | 7. december

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanih tematikah. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana | 8. december

08.12.2017 od 11:00 do 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana | 8. december

Drugi dan dvodnevne konference o tehnologiji blockchain organiziramo za tiste, ki si želite določene teme spoznati bolj podrobno. Strokovnjaki bodo pokrili naslednje teme: varnost, trgovanje s kriptovalutami, davčne obveznosti in marketing. Tudi ta dan bomo preživeli v Tehnološkem parku Ljubljana. Preverite podrobnosti!
Preberite več >>

!!!BLACK FRIDAY AKCIJA!!! Predavanje: Prodajni lijak

13.12.2017 od 17:00 do 14.01.2017 12:30
!!!BLACK FRIDAY AKCIJA!!!  Predavanje: Prodajni lijak

Email marketing je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje