Govoreča miza vznemirja na IndieGoGu

Cena od 399 dolarjev dalje. Dostava avgust letos. Pametna. Povezljiva. Govorno povezljiva asistentka. Premium les in bambus, je zapisano v opisu kampanje Ergo, prve pametne stoječe mize, ki govori. Kampanjo najdete na platformi IndieGoGo.
Govoreča miza vznemirja na IndieGoGu

Miza Ergo ponuja številne možnosti (Vir slike: YouTube).

»Cena in funkcionalnost mize sta neverjetna. Komaj čakam, da dobim svojo,« je zapisal eden od novinarjev, ki je zgodbo ekipe Ergo predstavil v mediju, za katerega piše. Ergonomsko oblikovana miza, ki daje polno podporo roki, nekakšno počivališče, je opremljena tudi s spominsko PAD, brezžičnim polnilcem, USB polnilcem, HD zvočnikom in dodatkom, na katerega lahko obesimo svojo delovno torbo.

Pokliči taksi in povej mi, kdaj imam naslednji sestanek

Miza, ki je precej več kot le miza, postane nova osebna asistentka lastnika. Pomaga mu opraviti stvari precej hitreje in priročneje. »Vse, kar morate narediti, je vprašati,« je zapisala ekipa v predstavitvi. Hitro kosilo, preverjanje, kdaj je naslednji sestanek, klic taksija, pregled vrednosti delnic, opomniki, vremenska napoved, sklic novih sestankov in uporabne informacije, je tisto, kar nam bo miza »poservirala«.

Kako kaže aktualnim slovenskim crowdfunding kampanjam? >>

Povezljiva tudi z različnimi napravicami, ki jih imamo v pisarni. Prek nje lahko nastavimo primerno temperaturo v pisarni, ugotovimo, koliko korakov smo danes naredili, kot nekakšen kavalir pa nam odpre še vrata in zatemni ali osvetli prostor.

Podporniki bodo svojo mizo Ergo dobili še letos. A z visokimi stroški pošiljanja (Vir slike: YouTube).

Zakaj stoječ položaj?

Na voljo je v treh različnih barvah, in sicer v beli, črni in sivi barvi, poleg ergonomskega dizajna pa je na voljo tudi klasičen. Zanimivo pa je tudi to, da so se njeni ustvarjalci odločili za dve višini: tisto, v kateri imamo stoječ položaj, in tisto, v kateri sedimo. Zakaj stoječ položaj? Ker je sedenje novo kajenje, ki na nas pušča velike posledice. Zlasti zdravstvene.

Eden od slovenskih uporabnikov stoječe mize nam je potrdil, da so stoječe mize najverjetneje prihodnost dela – mimogrede, finske oblasti so začele s kampanjo »Manj sedenja, boljše počutje«, s katero želijo državljane spodbuditi k bolj zdravemu načinu življenju. Kot nam je sogovornik povedal, ki ne želi biti imenovan, je pri uporabi stoječe mize priporočljivo, da si pod stopala namestimo tepih, kar nam bo omogočilo lažje delo. Svetuje tudi namestitev barskega stolčka, na katerem se lahko vsaj za 10 minut odpočijemo.

Visok strošek pošiljanje je edina ovira

Ekipa, ki se s svojo kampanjo predstavlja še slabih 10 dni, si je za cilj postavila 10 tisoč dolarjev. Trenutno so zbrali že prek 87 tisoč dolarjev. Morda edina težava te kampanje je visok strošek dostave, ki ga je potrebno dodatno poravnati. Je morda ravno ta dodaten strošek razlog, zakaj niso h kampanji privabili še večjega števila podpornikov?

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 17:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Google Analytics delavnica in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Predavanje: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Predavanje: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje