BLOG MARKETING DELAVNICA

Govoreča miza vznemirja na IndieGoGu

Cena od 399 dolarjev dalje. Dostava avgust letos. Pametna. Povezljiva. Govorno povezljiva asistentka. Premium les in bambus, je zapisano v opisu kampanje Ergo, prve pametne stoječe mize, ki govori. Kampanjo najdete na platformi IndieGoGo.
Govoreča miza vznemirja na IndieGoGu

Miza Ergo ponuja številne možnosti (Vir slike: YouTube).

»Cena in funkcionalnost mize sta neverjetna. Komaj čakam, da dobim svojo,« je zapisal eden od novinarjev, ki je zgodbo ekipe Ergo predstavil v mediju, za katerega piše. Ergonomsko oblikovana miza, ki daje polno podporo roki, nekakšno počivališče, je opremljena tudi s spominsko PAD, brezžičnim polnilcem, USB polnilcem, HD zvočnikom in dodatkom, na katerega lahko obesimo svojo delovno torbo.

Pokliči taksi in povej mi, kdaj imam naslednji sestanek

Miza, ki je precej več kot le miza, postane nova osebna asistentka lastnika. Pomaga mu opraviti stvari precej hitreje in priročneje. »Vse, kar morate narediti, je vprašati,« je zapisala ekipa v predstavitvi. Hitro kosilo, preverjanje, kdaj je naslednji sestanek, klic taksija, pregled vrednosti delnic, opomniki, vremenska napoved, sklic novih sestankov in uporabne informacije, je tisto, kar nam bo miza »poservirala«.

Kako kaže aktualnim slovenskim crowdfunding kampanjam? >>

Povezljiva tudi z različnimi napravicami, ki jih imamo v pisarni. Prek nje lahko nastavimo primerno temperaturo v pisarni, ugotovimo, koliko korakov smo danes naredili, kot nekakšen kavalir pa nam odpre še vrata in zatemni ali osvetli prostor.

Podporniki bodo svojo mizo Ergo dobili še letos. A z visokimi stroški pošiljanja (Vir slike: YouTube).

Zakaj stoječ položaj?

Na voljo je v treh različnih barvah, in sicer v beli, črni in sivi barvi, poleg ergonomskega dizajna pa je na voljo tudi klasičen. Zanimivo pa je tudi to, da so se njeni ustvarjalci odločili za dve višini: tisto, v kateri imamo stoječ položaj, in tisto, v kateri sedimo. Zakaj stoječ položaj? Ker je sedenje novo kajenje, ki na nas pušča velike posledice. Zlasti zdravstvene.

Eden od slovenskih uporabnikov stoječe mize nam je potrdil, da so stoječe mize najverjetneje prihodnost dela – mimogrede, finske oblasti so začele s kampanjo »Manj sedenja, boljše počutje«, s katero želijo državljane spodbuditi k bolj zdravemu načinu življenju. Kot nam je sogovornik povedal, ki ne želi biti imenovan, je pri uporabi stoječe mize priporočljivo, da si pod stopala namestimo tepih, kar nam bo omogočilo lažje delo. Svetuje tudi namestitev barskega stolčka, na katerem se lahko vsaj za 10 minut odpočijemo.

Visok strošek pošiljanje je edina ovira

Ekipa, ki se s svojo kampanjo predstavlja še slabih 10 dni, si je za cilj postavila 10 tisoč dolarjev. Trenutno so zbrali že prek 87 tisoč dolarjev. Morda edina težava te kampanje je visok strošek dostave, ki ga je potrebno dodatno poravnati. Je morda ravno ta dodaten strošek razlog, zakaj niso h kampanji privabili še večjega števila podpornikov?

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje