Grow VC – skupnost investitorjev v startup podjetja

Kiva je p2p (vsak z vsakim) spletna stran, ki olajša možnosti posojil med posojevalci iz bogatih držav in mladimi podjetniki iz razvijajočih se držav.
Grow VC - skupnost investitorjev v startup podjetja

Grow VC (slika: techcrunch)

Sedaj to novo startup podjetje namerava podoben model prenesti še na startup podjetja v razvitem svetu, a z osredotočanjem na investiranje. Cilj je, da se popravi trenutna neučinkovitost privatnih investitorjev v splet in mobilna podjetja, še posebej na trgih zunaj Silicijeve doline, torej predvsem v Evropi in Aziji.  

Grow VC je nov model investiranja za startup podjetja, ki se ukvarjajo s tehnologijo. Grow VC bo vložil 75 odstotkov stroškov članarine v fond, ki bo investiral v obetajoča startup podjetja, ki so člani te platforme. S fondom upravlja Grow VC, a vse odločitve so prepuščene njegovim članom, ki odločajo, kako investirati svoj delež fonda v druga startup podjetja, ki imajo po njihovem mnenju največ potenciala. Najbolj uspešni člani so finančno nagrajeni, ko skupnostni fond začne služiti od investicij. 

Pridružitev skupnosti Grow VC in izgradnja osebnega profila sta brezplačna. Napredne funkcije seveda prihajajo skupaj z naročili, ki vas bodo stale od 20 do 140 dolarjev mesečno, odvisno od tega, koliko denarja startup podjetje išče oz. koliko je investitor sploh pripravljen investirati. 

za neomejene storitve investiranja je potrebno mesečno odšteti 90 dolarjev. Fond cilja predvsem na podjetja, ki potrebujejo od 10.000 do enega milijona ameriških dolarjev.

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje