BLOG MARKETING DELAVNICA

Grow VC – skupnost investitorjev v startup podjetja

Kiva je p2p (vsak z vsakim) spletna stran, ki olajša možnosti posojil med posojevalci iz bogatih držav in mladimi podjetniki iz razvijajočih se držav.
Grow VC - skupnost investitorjev v startup podjetja

Grow VC (slika: techcrunch)

Sedaj to novo startup podjetje namerava podoben model prenesti še na startup podjetja v razvitem svetu, a z osredotočanjem na investiranje. Cilj je, da se popravi trenutna neučinkovitost privatnih investitorjev v splet in mobilna podjetja, še posebej na trgih zunaj Silicijeve doline, torej predvsem v Evropi in Aziji.  

Grow VC je nov model investiranja za startup podjetja, ki se ukvarjajo s tehnologijo. Grow VC bo vložil 75 odstotkov stroškov članarine v fond, ki bo investiral v obetajoča startup podjetja, ki so člani te platforme. S fondom upravlja Grow VC, a vse odločitve so prepuščene njegovim članom, ki odločajo, kako investirati svoj delež fonda v druga startup podjetja, ki imajo po njihovem mnenju največ potenciala. Najbolj uspešni člani so finančno nagrajeni, ko skupnostni fond začne služiti od investicij. 

Pridružitev skupnosti Grow VC in izgradnja osebnega profila sta brezplačna. Napredne funkcije seveda prihajajo skupaj z naročili, ki vas bodo stale od 20 do 140 dolarjev mesečno, odvisno od tega, koliko denarja startup podjetje išče oz. koliko je investitor sploh pripravljen investirati. 

za neomejene storitve investiranja je potrebno mesečno odšteti 90 dolarjev. Fond cilja predvsem na podjetja, ki potrebujejo od 10.000 do enega milijona ameriških dolarjev.

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje