Kaj si uspešni želijo, da bi vedeli pri 22 letih?

Kaj si najuspešnejši podjetniki želijo, da bi vedeli pri svojih 22 letih? Pričakovali bi, da bi si želeli vedeti vse skrivnosti posla, ki bi jih že takrat pripeljale do bogastva. Toda ti podjetniki si predvsem želijo, da bi drugače dojemali sebe in svet okoli sebe.
Kaj si uspešni želijo, da bi vedeli pri 22 letih?

Kaj si uspešni želijo, da bi vedeli pri 22 letih? (Vir: Bigstockphoto.com)

Suze Orman: Ne mudi se vam, da bi ugotovili, kaj si želite iz sebe

Pri dvaindvajsetih letih je Suze pomagala pri odstranjevanju dreves in grmovja, naslednjih sedem let pa je preživela z delom v strežbi. Šele pri tridesetih je dobila službo kot pripravnica za borznega posrednika, kar jo je postavilo na pot do uspeha. Danes je uspešna televizijska gostiteljica, pisateljica, motivacijska govorka in producentka.

Pri svojih 22 letih bi rada vedela, da se ne mudi, da bi ugotovila, kaj si želi v življenju. Kljub temu pravi, da to ni izgovor za ležernost. Kljub temu, da takrat ni vedela, kaj hoče v življenju, je čas izkoristila za delo.

Robert Herjavec: Imejte velike sanje

Herjavca večina pozna kot enega izmed investitorjev v resničnostnem šovu Shark Tank. Pravi, da je imel pri dvaindvajsetih letih premajhne sanje. Če bi bile večje, bi uspeh dosegel že veliko prej. Ko danes išče mlade podjetnike, ki bi jim lahko pomagal, išče podjetnike z velikimi sanjami.

Marc Lore: Uspeh se ne meri s plačo ali statusom, ampak s tem kaj lahko ponudite ljudem

Marc, izvršni direktor Jet.com, si je po končani diplomi želel službo z vidnim položajem in dobro plačo. Kariero je dojemal kot tekmo, kjer bo zmagoval, če bo dosegal večje rezultate ter napredoval po lestvici položajev navzgor. Nekega dne pa ga je bolečina v prsih opozorila na prekomeren stres. Takrat je dojel, da je za uspeh pomembno to, kako bo vplival na druge ljudi in kaj jim bo lahko dal.

Richard Branson: Vsak si zasluži drugo priložnost

Richard Branson, svetovno znani poslovnež, ki je zaslovel z ustanovitvijo britanske multikorporacije Virgin Group, vsem mladim podjetnikom predlaga, naj ne pustijo, da jih pretekle napake definirajo. Svetuje, da ste oseba, ki sprejema možnosti, da spremeni sebe in druge. Vsak si zasluži drugo priložnost. Ko boste lahko nekomu dali drugo priložnost, mu jo dajte brez razmišljanja.

Vir: businessinsider.com

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje