Oblikovalec avtomobilov McLaren bo poizkusil še z okoljevarstvenim modelom

Gordon Murray, najbolje poznan kot oblikovalec avtomobilov McLaren F1 in Mercedez Benz SLR McLaren (dva izmed najhitrejših, najdražjih in najbolj zaželenih avtomobilov vseh časov), je razkril svoje načrte okoli električnega avtomobila, ki bo slišal na ime T.27.
Oblikovalec avtomobilov McLaren bo poizkusil še z okoljevarstvenim modelom

Mclaren z avtom na električni pogon (vir slike: McLaren).

Prototip avtomobila T.27 ima več skupnega z vojaškim tankom kot z lesketajočimi se lepotci, ki jih je Murray izdelal doslej. Obeta pa, da bo bistveno bolj okoljevarstven kot katerikoli avtomobil v izdelavi. Murray sicer tega ne počne prvič. Poskusil je že z izdelavo avtomobila T.25, ki pa ga očitno ni popolnoma zadovoljil. T.27 bo sicer podobne velikosti in oblike kot njegov predhodnik. 

15 milijonov dolarjev bo zapravljenih za izgradnjo štirih prototipov do leta 2011. Polovico dohodkov je že prispevala britanska vlada.

Murray Designs pa ni edino podjetje, ki se ukvarja z izdelovanjem T.27. Na projektu namreč dela tudi Zytek, ki bo verjetno prišel zelo v pomoč pri dobavi elektronskih komponent, ki bodo nujno potrebne za realizacijo vozila, katerega končna hitrost bo malenkost manj kot 100 kilometrov na uro. Namenjen bo torej predvsem vožnji po urbanem mestnem okolju.   

 

Vir: VentureBeat

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje