Motorola vs. Google

Pri Googlu so prepričani, da bo njihov operacijski sistem Android letos dosegel velike uspehe, nekateri te uspehe zmotno povezujejo z Motrorolinim multimedijskim setom »au BOX«.
Motorola vs. Google

Ali bo Android dosegel pričakovanja?

Svoje zanimanje za Android začenja kazati širok spekter proizvajalcev slušalk in mobilne telefonije, med drugim tudi podjetje T-Mobile. V ZDA želijo uporabo platforme Android razširiti preko telefonov in imajo zanj velike načrte. Tem načrtom pa se kljub nekaterim poročanjem ni pridružilo podjetje Motorola. 

Namigovanja, da bo uspeh OS Android povezan tudi z Motorolinim multimedijskim setom »au Box« so neresnična. Pri podjetju Motorola razlagajo, da je na multimedijskem setu »au BOX« uporabljena njihova platforma KreaTV, ki temelji na Linuxu. Dodajajo še, da ne nameravajo proizvesti verzije, ki bi temeljila na Androidu. 

Multimedijski set »au BOX« uporabnikom mobilnih telefonov omogoča prenos vsebine med hišnim kinom in mobilnim telefonom, nalaganje videoposnetkov iz osebnih video snemalnikov, in nato prenos na mobilni telefon in predvajanje DVD-jev, v kolikor je vzpostavljena povezava z zunanjim monitorjem. Prav tako lahko set služi kot portal za brskanje po spletu in s tem dostop do široke palete storitev, uporabniške vsebine, ponuja pa tudi možnost nakupa glasbe in video vsebin preko spletne prodajalne. 

Platforma KreaTV™  je namreč oblikovana tako, da omogoča uporabnikom, da kadarkoli z lahkoto dodajajo nove funkcije in storitve ter tako povečujejo sistem glede na svoje potrebe.

 

Vir: VentureBeat

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje