Motorola vs. Google

Pri Googlu so prepričani, da bo njihov operacijski sistem Android letos dosegel velike uspehe, nekateri te uspehe zmotno povezujejo z Motrorolinim multimedijskim setom »au BOX«.
Motorola vs. Google

Ali bo Android dosegel pričakovanja?

Svoje zanimanje za Android začenja kazati širok spekter proizvajalcev slušalk in mobilne telefonije, med drugim tudi podjetje T-Mobile. V ZDA želijo uporabo platforme Android razširiti preko telefonov in imajo zanj velike načrte. Tem načrtom pa se kljub nekaterim poročanjem ni pridružilo podjetje Motorola. 

Namigovanja, da bo uspeh OS Android povezan tudi z Motorolinim multimedijskim setom »au Box« so neresnična. Pri podjetju Motorola razlagajo, da je na multimedijskem setu »au BOX« uporabljena njihova platforma KreaTV, ki temelji na Linuxu. Dodajajo še, da ne nameravajo proizvesti verzije, ki bi temeljila na Androidu. 

Multimedijski set »au BOX« uporabnikom mobilnih telefonov omogoča prenos vsebine med hišnim kinom in mobilnim telefonom, nalaganje videoposnetkov iz osebnih video snemalnikov, in nato prenos na mobilni telefon in predvajanje DVD-jev, v kolikor je vzpostavljena povezava z zunanjim monitorjem. Prav tako lahko set služi kot portal za brskanje po spletu in s tem dostop do široke palete storitev, uporabniške vsebine, ponuja pa tudi možnost nakupa glasbe in video vsebin preko spletne prodajalne. 

Platforma KreaTV™  je namreč oblikovana tako, da omogoča uporabnikom, da kadarkoli z lahkoto dodajajo nove funkcije in storitve ter tako povečujejo sistem glede na svoje potrebe.

 

Vir: VentureBeat

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje