Motorola vs. Google

Pri Googlu so prepričani, da bo njihov operacijski sistem Android letos dosegel velike uspehe, nekateri te uspehe zmotno povezujejo z Motrorolinim multimedijskim setom »au BOX«.
Motorola vs. Google

Ali bo Android dosegel pričakovanja?

Svoje zanimanje za Android začenja kazati širok spekter proizvajalcev slušalk in mobilne telefonije, med drugim tudi podjetje T-Mobile. V ZDA želijo uporabo platforme Android razširiti preko telefonov in imajo zanj velike načrte. Tem načrtom pa se kljub nekaterim poročanjem ni pridružilo podjetje Motorola. 

Namigovanja, da bo uspeh OS Android povezan tudi z Motorolinim multimedijskim setom »au Box« so neresnična. Pri podjetju Motorola razlagajo, da je na multimedijskem setu »au BOX« uporabljena njihova platforma KreaTV, ki temelji na Linuxu. Dodajajo še, da ne nameravajo proizvesti verzije, ki bi temeljila na Androidu. 

Multimedijski set »au BOX« uporabnikom mobilnih telefonov omogoča prenos vsebine med hišnim kinom in mobilnim telefonom, nalaganje videoposnetkov iz osebnih video snemalnikov, in nato prenos na mobilni telefon in predvajanje DVD-jev, v kolikor je vzpostavljena povezava z zunanjim monitorjem. Prav tako lahko set služi kot portal za brskanje po spletu in s tem dostop do široke palete storitev, uporabniške vsebine, ponuja pa tudi možnost nakupa glasbe in video vsebin preko spletne prodajalne. 

Platforma KreaTV™  je namreč oblikovana tako, da omogoča uporabnikom, da kadarkoli z lahkoto dodajajo nove funkcije in storitve ter tako povečujejo sistem glede na svoje potrebe.

 

Vir: VentureBeat

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

30.03.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje