Podjetniki milijonarji svetujejo start-up podjetnikom

V poslu ne boste zmagovalci, če boste zapravljali. Tudi najbolj uspešni podjetniki so bili enkrat na začetku in zbirali drobiž. Predstavljamo vam nekaj nasvetov podjetnikov milijonarjev, kako varčevati in uspešno pričeti s poslom.
Podjetniki milijonarji svetujejo start-up podjetnikom

Nasveti podjetnikov milijonarjev start-up podjetnikom. (Vir slike: sxc.hu)

Unovčite nagrade

Kakršnekoli popuste in nagrade različnih podjetij morate znati unovčiti – zase ali za nagrade vašim zaposlenim. Vedno bodite pozorni na najrazličnejše ugodnosti, ki vam jih prinaša poslovanje z banko (kreditne kartice), trgovino (kartice zvestobe) in kakšnim drugim podjetjem.

Ne potrebujete dragega pohištva

»Prvih 6 let poslovanja nisem kupil novega pisarniškega pohištva.« pravi uspešen podjetnik Brett D. Reizen, direktor podjetja Entertainment Benefits Group. Bodite pozorni, vedno se najde kakšno podjetje, ki za minimalen denar (ali celo brezplačno) prodaja svoje staro pohištvo (pobrskajte na spletnih straneh, kot sta http://www.podarimo.si ali http://www.bolha.com).

Ne potrebujete velike pisarne

Za pisarno lahko uporabite manjšo sobo v vašem salonu, lokalu ali delavnici. Lahko pa se poslužite tudi skupne uporabe pisarne. V kolikor boste delali v pisarni z več različnimi start-up podjetji, lahko naletite tudi na vašega bodočega poslovnega partnerja.

Tudi z MP si lahko delite pisarno. Več >>

Deklica za vse

Start-up podjetje ni prostor za zaposlene, ki opravljajo zgolj eno delo. Ko zaposlujete, bodite pozorni na to, da je kandidat sposoben in pripravljen opravljati različne naloge.

Sami opravite raziskavo

Ne bojte se sami opraviti trženjske raziskave. Lastnik Fitnessa RetroFitness health club je sam izvedel trženjsko raziskavo. Sedel v svojem avtomobilu in štel promet ter se prepričal, ali na trgu obstaja prostor še za eno telovadnico in katera lokacija bi bila najbolj primerna.

Vir: entrepreneur.com

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje