Podjetniki milijonarji svetujejo start-up podjetnikom

V poslu ne boste zmagovalci, če boste zapravljali. Tudi najbolj uspešni podjetniki so bili enkrat na začetku in zbirali drobiž. Predstavljamo vam nekaj nasvetov podjetnikov milijonarjev, kako varčevati in uspešno pričeti s poslom.
Podjetniki milijonarji svetujejo start-up podjetnikom

Nasveti podjetnikov milijonarjev start-up podjetnikom. (Vir slike: sxc.hu)

Unovčite nagrade

Kakršnekoli popuste in nagrade različnih podjetij morate znati unovčiti – zase ali za nagrade vašim zaposlenim. Vedno bodite pozorni na najrazličnejše ugodnosti, ki vam jih prinaša poslovanje z banko (kreditne kartice), trgovino (kartice zvestobe) in kakšnim drugim podjetjem.

Ne potrebujete dragega pohištva

»Prvih 6 let poslovanja nisem kupil novega pisarniškega pohištva.« pravi uspešen podjetnik Brett D. Reizen, direktor podjetja Entertainment Benefits Group. Bodite pozorni, vedno se najde kakšno podjetje, ki za minimalen denar (ali celo brezplačno) prodaja svoje staro pohištvo (pobrskajte na spletnih straneh, kot sta http://www.podarimo.si ali http://www.bolha.com).

Ne potrebujete velike pisarne

Za pisarno lahko uporabite manjšo sobo v vašem salonu, lokalu ali delavnici. Lahko pa se poslužite tudi skupne uporabe pisarne. V kolikor boste delali v pisarni z več različnimi start-up podjetji, lahko naletite tudi na vašega bodočega poslovnega partnerja.

Tudi z MP si lahko delite pisarno. Več >>

Deklica za vse

Start-up podjetje ni prostor za zaposlene, ki opravljajo zgolj eno delo. Ko zaposlujete, bodite pozorni na to, da je kandidat sposoben in pripravljen opravljati različne naloge.

Sami opravite raziskavo

Ne bojte se sami opraviti trženjske raziskave. Lastnik Fitnessa RetroFitness health club je sam izvedel trženjsko raziskavo. Sedel v svojem avtomobilu in štel promet ter se prepričal, ali na trgu obstaja prostor še za eno telovadnico in katera lokacija bi bila najbolj primerna.

Vir: entrepreneur.com

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje