Podjetniki milijonarji svetujejo start-up podjetnikom

V poslu ne boste zmagovalci, če boste zapravljali. Tudi najbolj uspešni podjetniki so bili enkrat na začetku in zbirali drobiž. Predstavljamo vam nekaj nasvetov podjetnikov milijonarjev, kako varčevati in uspešno pričeti s poslom.
Podjetniki milijonarji svetujejo start-up podjetnikom

Nasveti podjetnikov milijonarjev start-up podjetnikom. (Vir slike: sxc.hu)

Unovčite nagrade

Kakršnekoli popuste in nagrade različnih podjetij morate znati unovčiti – zase ali za nagrade vašim zaposlenim. Vedno bodite pozorni na najrazličnejše ugodnosti, ki vam jih prinaša poslovanje z banko (kreditne kartice), trgovino (kartice zvestobe) in kakšnim drugim podjetjem.

Ne potrebujete dragega pohištva

»Prvih 6 let poslovanja nisem kupil novega pisarniškega pohištva.« pravi uspešen podjetnik Brett D. Reizen, direktor podjetja Entertainment Benefits Group. Bodite pozorni, vedno se najde kakšno podjetje, ki za minimalen denar (ali celo brezplačno) prodaja svoje staro pohištvo (pobrskajte na spletnih straneh, kot sta http://www.podarimo.si ali http://www.bolha.com).

Ne potrebujete velike pisarne

Za pisarno lahko uporabite manjšo sobo v vašem salonu, lokalu ali delavnici. Lahko pa se poslužite tudi skupne uporabe pisarne. V kolikor boste delali v pisarni z več različnimi start-up podjetji, lahko naletite tudi na vašega bodočega poslovnega partnerja.

Tudi z MP si lahko delite pisarno. Več >>

Deklica za vse

Start-up podjetje ni prostor za zaposlene, ki opravljajo zgolj eno delo. Ko zaposlujete, bodite pozorni na to, da je kandidat sposoben in pripravljen opravljati različne naloge.

Sami opravite raziskavo

Ne bojte se sami opraviti trženjske raziskave. Lastnik Fitnessa RetroFitness health club je sam izvedel trženjsko raziskavo. Sedel v svojem avtomobilu in štel promet ter se prepričal, ali na trgu obstaja prostor še za eno telovadnico in katera lokacija bi bila najbolj primerna.

Vir: entrepreneur.com

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje