Poslovna priložnost: Šport in prosti čas

V tokratni rubriki Poslovna priložnost vam predstavljamo 3 priložnosti: silikonsko zapestnico z žepom za shranjevanje ključev ali denarja, pametno rokavico za golf in govoreče športne copate, ki vas spodbujajo h gibanju.
Poslovna priložnost: Šport in prosti čas

Pametna rokavica za golf. (Vir slike: SensoGlove)

Pametna rokavica za golf

Pametni telefoni niso več tako posebni, je pa zato posebna pametna rokavica za golf SensoGlove, ki ima vgrajen senzor, ki meri moč vašega oprijema.

Rokavica SensoGlove nauči uporabnika pravilno oprijeti palico, s tem pa omogoča natančen in konsistenten oprijem in s tem ponovitev odličnega udarca.

V rokavico je vgrajen računalnik, ki neprestano meri moč vašega oprijema s pomočjo senzorjev, ki so razporejeni po rokavici. Zvočni signal pa uporabnika opozori, če je njegov oprijem prerahel ali premočan.

Rokavice SensoGlove so na voljo tako za moške kot tudi za ženske v različnih velikostih za ceno od približno 17 EUR do 100 EUR.

Zapestnica z žepom

Naslednja poslovna ideja, ki vam jo predstavljamo, je nadvse enostavna in praktična za uporabo ter je namenjena vsem aktivnim ljudem.

PocketBands je poslovna ideja startup podjetja iz Los Angelesa, ki je za uresničitev ideje zbiralo potrebna sredstva tudi preko Kickstarterja. Tako je pridobilo 3,5-krat več sredstev, kot je bil njihov cilj.

PocketBands je zapestnica, kamor lahko shranite svoj ključ ali nekaj denarja, ko greste plavat, surfat, na tek ali na sprehod.

Zapestnice so na voljo v mnogo različnih barvah: siva, rdeča, črna roza, modra, oranžna in zelena, pa tudi v najrazličnejših vzorcih: vojaški, strele, gepard itd.

Zapestnice PocketBands so izdelane iz silikona in so dobavljive v štirih različnih velikostih:

  • majhna (S) za zapestje velikosti med 13,5 cm-16 cm
  • srednje velika (M) za zapestje velikosti 16 cm-17,5 cm
  • velika (L) za zapestje velikosti 17,5 cm-19 cm in
  • zelo velika (XL) za zapestje velikosti 19 cm-20,3 cm.

    Govoreči športni copati

    Včasih potrebujemo zgolj malo motivacije, da se premaknemo. S tem v mislih sta se povezala Google in Adidas in ustvarila govoreče športne copate, ki vas spodbujajo k hoji ali h teku.

    Če boste predolgo sedeli, se bo začel čevelj pritoževati, nasprotno pa vas bo hvalil, če boste hodili, skakali ali tekli. Poleg tega je čevelj povezan z družbenimi omrežji in deli komentarje z vašimi prijatelji, tako da ti vedo, kaj počnete.

    Vir: kickstarter.com ,sensoglove.com in coolbusinessideas.com

    Oznake:, , ,

    Brezplačne e-novice!
    Vse za podjetje