Poslovna priložnost: Šport in prosti čas

V tokratni rubriki Poslovna priložnost vam predstavljamo 3 priložnosti: silikonsko zapestnico z žepom za shranjevanje ključev ali denarja, pametno rokavico za golf in govoreče športne copate, ki vas spodbujajo h gibanju.
Poslovna priložnost: Šport in prosti čas

Pametna rokavica za golf. (Vir slike: SensoGlove)

Pametna rokavica za golf

Pametni telefoni niso več tako posebni, je pa zato posebna pametna rokavica za golf SensoGlove, ki ima vgrajen senzor, ki meri moč vašega oprijema.

Rokavica SensoGlove nauči uporabnika pravilno oprijeti palico, s tem pa omogoča natančen in konsistenten oprijem in s tem ponovitev odličnega udarca.

V rokavico je vgrajen računalnik, ki neprestano meri moč vašega oprijema s pomočjo senzorjev, ki so razporejeni po rokavici. Zvočni signal pa uporabnika opozori, če je njegov oprijem prerahel ali premočan.

Rokavice SensoGlove so na voljo tako za moške kot tudi za ženske v različnih velikostih za ceno od približno 17 EUR do 100 EUR.

Zapestnica z žepom

Naslednja poslovna ideja, ki vam jo predstavljamo, je nadvse enostavna in praktična za uporabo ter je namenjena vsem aktivnim ljudem.

PocketBands je poslovna ideja startup podjetja iz Los Angelesa, ki je za uresničitev ideje zbiralo potrebna sredstva tudi preko Kickstarterja. Tako je pridobilo 3,5-krat več sredstev, kot je bil njihov cilj.

PocketBands je zapestnica, kamor lahko shranite svoj ključ ali nekaj denarja, ko greste plavat, surfat, na tek ali na sprehod.

Zapestnice so na voljo v mnogo različnih barvah: siva, rdeča, črna roza, modra, oranžna in zelena, pa tudi v najrazličnejših vzorcih: vojaški, strele, gepard itd.

Zapestnice PocketBands so izdelane iz silikona in so dobavljive v štirih različnih velikostih:

 • majhna (S) za zapestje velikosti med 13,5 cm-16 cm
 • srednje velika (M) za zapestje velikosti 16 cm-17,5 cm
 • velika (L) za zapestje velikosti 17,5 cm-19 cm in
 • zelo velika (XL) za zapestje velikosti 19 cm-20,3 cm.

  Govoreči športni copati

  Včasih potrebujemo zgolj malo motivacije, da se premaknemo. S tem v mislih sta se povezala Google in Adidas in ustvarila govoreče športne copate, ki vas spodbujajo k hoji ali h teku.

  Če boste predolgo sedeli, se bo začel čevelj pritoževati, nasprotno pa vas bo hvalil, če boste hodili, skakali ali tekli. Poleg tega je čevelj povezan z družbenimi omrežji in deli komentarje z vašimi prijatelji, tako da ti vedo, kaj počnete.

  Vir: kickstarter.com ,sensoglove.com in coolbusinessideas.com

  Oznake: , , ,
  Iskanje
  ↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

  Google Analytics delavnica in Marko Penko

  31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
  Google Analytics delavnica in Marko Penko

  Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
  Preberite več >>

  NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

  01.06.2018 od 8:30 do 12:00
  NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

  Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
  Preberite več >>

  Google AdWords delavnica in Marko Penko

  07.06.2018 od 9:00 do 17:00
  Google AdWords delavnica in Marko Penko

  Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
  Preberite več >>

  Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

  08.06.2018 od 16:00 do 18:00
  Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

  Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
  Preberite več >>

  Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

  15.06.2018 od 18:10 do 20:00
  Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

  V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
  Preberite več >>

  Vse za podjetje