Poslovna priložnost: Šport in prosti čas

V tokratni rubriki Poslovna priložnost vam predstavljamo 3 priložnosti: silikonsko zapestnico z žepom za shranjevanje ključev ali denarja, pametno rokavico za golf in govoreče športne copate, ki vas spodbujajo h gibanju.
Poslovna priložnost: Šport in prosti čas

Pametna rokavica za golf. (Vir slike: SensoGlove)

Pametna rokavica za golf

Pametni telefoni niso več tako posebni, je pa zato posebna pametna rokavica za golf SensoGlove, ki ima vgrajen senzor, ki meri moč vašega oprijema.

Rokavica SensoGlove nauči uporabnika pravilno oprijeti palico, s tem pa omogoča natančen in konsistenten oprijem in s tem ponovitev odličnega udarca.

V rokavico je vgrajen računalnik, ki neprestano meri moč vašega oprijema s pomočjo senzorjev, ki so razporejeni po rokavici. Zvočni signal pa uporabnika opozori, če je njegov oprijem prerahel ali premočan.

Rokavice SensoGlove so na voljo tako za moške kot tudi za ženske v različnih velikostih za ceno od približno 17 EUR do 100 EUR.

Zapestnica z žepom

Naslednja poslovna ideja, ki vam jo predstavljamo, je nadvse enostavna in praktična za uporabo ter je namenjena vsem aktivnim ljudem.

PocketBands je poslovna ideja startup podjetja iz Los Angelesa, ki je za uresničitev ideje zbiralo potrebna sredstva tudi preko Kickstarterja. Tako je pridobilo 3,5-krat več sredstev, kot je bil njihov cilj.

PocketBands je zapestnica, kamor lahko shranite svoj ključ ali nekaj denarja, ko greste plavat, surfat, na tek ali na sprehod.

Zapestnice so na voljo v mnogo različnih barvah: siva, rdeča, črna roza, modra, oranžna in zelena, pa tudi v najrazličnejših vzorcih: vojaški, strele, gepard itd.

Zapestnice PocketBands so izdelane iz silikona in so dobavljive v štirih različnih velikostih:

 • majhna (S) za zapestje velikosti med 13,5 cm-16 cm
 • srednje velika (M) za zapestje velikosti 16 cm-17,5 cm
 • velika (L) za zapestje velikosti 17,5 cm-19 cm in
 • zelo velika (XL) za zapestje velikosti 19 cm-20,3 cm.

  Govoreči športni copati

  Včasih potrebujemo zgolj malo motivacije, da se premaknemo. S tem v mislih sta se povezala Google in Adidas in ustvarila govoreče športne copate, ki vas spodbujajo k hoji ali h teku.

  Če boste predolgo sedeli, se bo začel čevelj pritoževati, nasprotno pa vas bo hvalil, če boste hodili, skakali ali tekli. Poleg tega je čevelj povezan z družbenimi omrežji in deli komentarje z vašimi prijatelji, tako da ti vedo, kaj počnete.

  Vir: kickstarter.com ,sensoglove.com in coolbusinessideas.com

  Oznake: , , ,
  Iskanje
  ↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

  Dan odprtih vrat v MP coworkingu

  24.10.2017 od 14:00 do 18:00
  Dan odprtih vrat v MP coworkingu

  V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
  Preberite več >>

  MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

  25.10.2017 od 17:00 do 19:00
  MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

  Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
  Preberite več >>

  MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

  27.10.2017 od 14:00 do 18:00
  MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

  Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
  Preberite več >>

  MP delavnica: Google Analytics

  04.11.2017 od 9:00 do 16:30
  MP delavnica: Google Analytics

  Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
  Preberite več >>

  MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

  10.11.2017 od 14:00 do 17:30
  MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

  Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
  Preberite več >>

  MP delavnica: Trening javnega nastopanja

  15.11.2017 od 17:00 do 19:30
  MP delavnica: Trening javnega nastopanja

  Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
  Preberite več >>

  Vse za podjetje