Prihaja 3. Startup Crawl Day!

Prihaja tretji dan odprtih vrat slovenskih inovativnih tehnoloških podjetij, dogodek ki javnosti omogoča vpogled v kulturo in delo inovativnega tehnološkega podjetja, ki se v marsičem razlikuje od ustaljenih delovnih in poslovnih navad ter postavlja pozitiven zgled globalnih sodobnih praks.
Prihaja 3. Startup Crawl Day!

Prihaja 3. Startup Crawl Day!

Vsako leto Startup Crawl na dan odprtih vrat privabi več sto ljudi, ki se na obiskih pri inovativnih tehnoloških podjetij družijo z digitalno skupnostjo.

Tehnološka podjetja svoja vrata odpirajo, da spodbujajo interakcijo talenta in svežih idej, neformalno spoznavanje ter predvsem negujejo vrednote odprtomiselne skupnosti, s pomočjo katere so zrasli.

Obiskovalci (med njimi prevladujejo strastni strokovnjaki, študentje in raziskovalci lačni izzivov, mladi, iskalci zaposlitve, bodoči podjetniki ter kolegi iz drugih podjetij) dobijo priložnost v živo spoznati:

  • Kako delujejo ekipe tehnoloških podjetij z mednarodnimi produkti in storitvami?
  • Kaj žene podjetnike, da želijo ustanoviti novi Google?
  • Kako mlada podjetja motivirajo svojo ekipo, da se postavi po robu največjim multinacionalkam?
  • Iz kakšnega testa so narejeni inovatorji, zmagovalci in tisti, ki si upajo stremeti k najvišjim stopničkam?

Inovativna podjetja so še vedno neznanka

V prvi vrsti podjetja k odpiranju za javnost motivirata želja po tem, da se predstavijo v “človeški” podobi ter s tem postanejo bolj dostopna, njihovo delo pa lažje razumljivo novim sodelavcem. IT sektor je med bolj aktivnimi zaposlovalci za različne, ne vedno le tehnološke, profile kadrov. Vabimo širšo javnost, da se pobližje spozna s pričakovanji in načini dela v tem sektorju, ki so bistveno drugačni od ustaljenih praks.

Z večjo vidnostjo ter prepoznavnostjo vsebinske inovacije, ki jo zagonsko ali inovativno podjetje prinaša v svojo industrijsko vertikalo in s spodbujanjem prepoznavanja domače innovacije, se krepi zavest o slovenskem doprinosu na regionalne in globalne trge, ki z novimi tehnologijami postajajo vse bližji.

Dogodek bo potekal 20.3.2015 ob različnih urah na lokacijah pisarn slovenskih startup in tehnoloških podjetij:

3fs, 4th office, Celtra, Chipolo, Dawn of Play – Razum, DLabs, Domenca, Edgar, Enolyse, FlyKly, Genialis, Guru Cue, Infinum, Intera, Klika, LACEnano, Mediately, MESI, Naymit, Nizkocenovci, Ekipa2 (Outfit7), Red Hat, Reveel, SmartNinja, The Kiwi Factory, Toonia, Toshl, Visionect, Zabec.net, Zemanta

Lokacije sodelujočih podjetij so v Ljubljani, Kranju, Mariboru, Ptuju, Hrastniku, Vrhniki, Brežicah in Novem mestu.

Potrebne so registracije za obiskovalce, obisk pa je brezplačen.

Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje