Skiro OLAF se pridružuje uspešnim Kickstarter projektom iz Slovenije

Napredno prevozno sredstvo OLAF je na polovici Kickstarter kampanje že zbralo načrtovanih 30 tisoč kanadskih dolarjev. Po zložljivem blatniku Musguard in pametnem kolesu FlyKly je to še en uspešen slovenski projekt s področja trajnostne mobilnosti.
Skiro OLAF se pridružuje uspešnim Kickstarter projektom iz Slovenije

Skiro OLAF se pridružuje uspešnim Kickstarter projektom iz Slovenije (Vir slike: Kickstarter)

Avtorji projekta, ki stojijo za projektom OLAF Scooter, se bodo sedaj dokončno posvetili vzpostavitvi proizvodnje skirojev. Na Kickstarterju je namreč ekipa z inženirjem Boštjanom Žagarjem na čelu, prav na polovici svoje kampanje že uspela prepričati več kot 160 podpornikov in tako zbrati vseh načrtovanih 30 tisoč kanadskih dolarjev, kot jih potrebujejo za zagon proizvodnje. “Ta bo v celoti potekala v Sloveniji,” zatrujejo avtorji projekta.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Uspeh OLAF-a, ki je na voljo v dveh različicah, ni presenetljiv. Zložljivi skiro OLAF Urban lahko prevaža nahrbtnik ali torbo po izbiri, prav tako pa se spremeni v desko oziroma longboard. Druga različica, OLAF Business, pa je narejen za potovanja. Certificirana ročna prtljaga bo olajšala povezovanje letov na velikih letališčih, prav tako pa se je skiro izkazal kot odlično prevozno sredstvo po mestih, do javnega prevoza in letališč.

Čeprav se oba modela razlikujeta v več podrobnostih, pa sta oba namenjena obema spoloma, vsem starostim in lahko prenašata obremenitve višje od 100 kilogramov. 

Oba produkta, ki sta trenutno najverjetneje najbolj napredna in inženirsko dodelana skiroja na trgu, v prvi vrsti povezuje ideja trajnostne mobilnosti. OLAF pa izstopa predvsem v inovativnem razvoju: “Povečali smo prostornino, zmanjšali težo in zvečali praktičnost izdelka,” so sporočili avtorji projekta.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje