Poslovna priložnost: Učenje glasbe na zabaven način

Če imate pravo poslovno idejo, izvedbeni načrt in pravo stopnjo vztrajnosti, vas tudi neugodna ekonomska situacija ne more ustaviti na poti do uspeha. Dokaz je poslovnež Jason Gittinger.
Poslovna priložnost: Učenje glasbe na zabaven način

Šola rocka je plod trdega dela.

Jason Gittinger je poslovnež, ki se ni bal slediti svojim sanjam. Uresničil jih je v neobičajni glasbeni šoli The Detroit School of Rock and Pop Music. Njen glavni cilj je izogniti se rutinskemu delu procesa učenja glasbenih inštrumentov.

Učence šola razporedi v glasbene skupine s po petimi člani, ki so na podobni stopnji obvladovanja inštrumentov. Skupinske vaje pa so dopolnjene s praktičnimi vajami pod nadzorom mentorja. Na začetku njihova glasba seveda ni kvalitetna, način dela pa kljub temu omogoča, da učenci ohranjajo začetno navdušenje nad glasbo.

Ključna pri Gittingerjevem uspehu sta bila njegova strast in vztrajnost. Posojilodajalce je prepričal ne samo z natančnim poslovnim načrtom, ampak tudi z že napisanim 500-strani dolgim priročnikom za trening. Lastnika prostora, v katerem je šola, pa je uspel tako navdušiti za svojo idejo, da mu je najemnino znižal za 900 dolarjev. Lesena tla s katerim je opremil prostor so bila nekoč del košarkaškega igrišča, pri opremljanju pa so mu pomagali tudi prostovoljci, ki so se navdušili nad zasnovo rock&roll šole.

Za igranje v novoustanovljeni šoli se že zanima preko 90 glasbenikov, Gittinger pa predvideva, da se bo iz povprečnega človeka kmalu prelevil v bogataša. Vse to pa mu je uspelo v relativno neugodnih ekonomskih razmerah, z znamenji recesije

 

 

Vir: Yahoo! Finance

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje