Poslovna priložnost: Učenje glasbe na zabaven način

Če imate pravo poslovno idejo, izvedbeni načrt in pravo stopnjo vztrajnosti, vas tudi neugodna ekonomska situacija ne more ustaviti na poti do uspeha. Dokaz je poslovnež Jason Gittinger.
Poslovna priložnost: Učenje glasbe na zabaven način

Šola rocka je plod trdega dela.

Jason Gittinger je poslovnež, ki se ni bal slediti svojim sanjam. Uresničil jih je v neobičajni glasbeni šoli The Detroit School of Rock and Pop Music. Njen glavni cilj je izogniti se rutinskemu delu procesa učenja glasbenih inštrumentov.

Učence šola razporedi v glasbene skupine s po petimi člani, ki so na podobni stopnji obvladovanja inštrumentov. Skupinske vaje pa so dopolnjene s praktičnimi vajami pod nadzorom mentorja. Na začetku njihova glasba seveda ni kvalitetna, način dela pa kljub temu omogoča, da učenci ohranjajo začetno navdušenje nad glasbo.

Ključna pri Gittingerjevem uspehu sta bila njegova strast in vztrajnost. Posojilodajalce je prepričal ne samo z natančnim poslovnim načrtom, ampak tudi z že napisanim 500-strani dolgim priročnikom za trening. Lastnika prostora, v katerem je šola, pa je uspel tako navdušiti za svojo idejo, da mu je najemnino znižal za 900 dolarjev. Lesena tla s katerim je opremil prostor so bila nekoč del košarkaškega igrišča, pri opremljanju pa so mu pomagali tudi prostovoljci, ki so se navdušili nad zasnovo rock&roll šole.

Za igranje v novoustanovljeni šoli se že zanima preko 90 glasbenikov, Gittinger pa predvideva, da se bo iz povprečnega človeka kmalu prelevil v bogataša. Vse to pa mu je uspelo v relativno neugodnih ekonomskih razmerah, z znamenji recesije

 

 

Vir: Yahoo! Finance

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje