V Slovenijo prihaja certificirana trgovina Lego Store

Predvidoma v drugi polovici maja se bo v Ljubljani odprla prva certificirana trgovina Lego Store. Zasebno dansko družinsko podjetje se vse bolj usmerja na trge jugovzhodne Evrope.
V Slovenijo prihaja certificirana trgovina Lego Store

V Sloveniji se bo prva certificirana Lego trgovina nahaja v enem od ljubljanskih nakupovalnih središč (Vir slike: YouTube).

Prva trgovina v Sloveniji se bo raztezala na 174 kvadratnih metrih površine. Trgovino odpira Legov partner Bravostore Adria, ki je obenem tudi član madžarskega Bravogroup Holdinga.

Že druga trgovina na območju jugovzhodne Evrope

To bo že druga uradna trgovina Lego Store na območju jugovzhodne Evrope. Lani septembra je na Hrvaškem odprla vrata prva Legova trgovina. Ljubljanska trgovina bo, zanimivo, še večja od zagrebške, ta se razprostira na okoli 150 kvadratnih metrih. O odprtju zagrebške trgovine smo poročali v članku Bomo po legokocke hodili na Hrvaško?.

Ljubljanska trgovina se bo nahajala v Cityparku. Kot je razvidno iz nagradne igre, ki jo prireja podjetje, bo trgovina odprta okoli 21. maja.

Podjetje Lego Group obstaja že vse od leta 1934. Ustanovil ga je Kirk Kristiansen, ki velja za najbogatejšega Danca. Igračo je poimenoval s pomočjo danske fraze leg godt, ki v prevodu pomeni igraj se dobro. Podjetje, ki ga danes vodi Kristiansenov vnuk (z mesta predsednika je odstopil leta 2004), svoje legendarne igrače ponuja v več kot 140 državah sveta. Zaposluje več kot 12.500 delavcev.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana | 7. december

07.12.2017 od 8:00 do 16:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana | 7. december

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanih tematikah. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana | 8. december

08.12.2017 od 11:00 do 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana | 8. december

Drugi dan dvodnevne konference o tehnologiji blockchain organiziramo za tiste, ki si želite določene teme spoznati bolj podrobno. Strokovnjaki bodo pokrili naslednje teme: varnost, trgovanje s kriptovalutami, davčne obveznosti in marketing. Tudi ta dan bomo preživeli v Tehnološkem parku Ljubljana. Preverite podrobnosti!
Preberite več >>

!!!BLACK FRIDAY AKCIJA!!! Predavanje: Prodajni lijak

13.12.2017 od 17:00 do 14.01.2017 12:30
!!!BLACK FRIDAY AKCIJA!!!  Predavanje: Prodajni lijak

Email marketing je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje