Video: Slovenec razvil unikatne trzalice WristPick, ki jih ne boste izgubili

Avtor — 03.12.2014
Na Indiegogo se je te dni pojavil nov slovenski projekt, namenjen vsem kitaristom, ki pogosto izgubijo svojo trzalico. WristPick je namreč zapestnica, ki jo lahko v trenutku spremenimo v trzalico in tako kadarkoli zabrenkamo na kitaro.
Video: Slovenec razvil unikatne trzalice WristPick, ki jih ne boste izgubili

Video: Slovenec razvil unikatne trzalice WristPick, ki jih ne boste izgubili (Vir slike: Indiegogo)

Žan Ograjšek je z igranjem kitare začel pri osmih letih. V tem času je postal izkušen kitarist, ki ima za seboj že kar nekaj javnih nastopov, večkrat pa zaigra tudi v družbi svojih prijateljev.

Kitara in trzalica sta tako postali njegovi zvesti spremljevalki, a Ograjšek je hitro ugotovil, da se vse prevečkrat dogodi, da trzalico, predvsem zaradi njene majhnosti, nekje založi ali izgubi. Razmišljal je in razmišljal ter nekega dne prišel do zanimive poslovne ideje. Odločil se je, da bo sestavil zapestnico z vgrajeno trzalico. Tako je ne bi nikoli več izgubil in bi pri tem privarčeval kar nekaj denarja.

Lotil se je dela in po več mesecih truda in razvijanja svoje poslovne ideje je nastal prvi prototip produkta, ki ga je poimenoval WristPick. Sledilo je še nekajmesečno testiranje in izboljševanje, s prvim decembrom 2014 pa je Ograjškov projekt stopil v zadnjo fazo – fazo iskanja denarnih sredstev za zagon množične proizvodnje. Ograjšek se je odločil, da poskusi s crowdfundingom, in sicer s priljubljeno platformo Indiegogo

Podprite projekt na Indiegogo >>

Potencialnim podpornikom je na spletni strani Indiegogo obljubil ročno izdelane produkte, narejene iz naravnega usnja, kar pomeni, da gre za unikatne, visoko kvalitetne in predvsem uporabne produkte. 

V svojo idejo Ograjšek popolnoma zaupa, a se zaveda, da zgolj njegova želja in volja po uspehu nista dovolj. Da bi lahko uspel, namreč potrebuje denarna sredstva, s katerimi bo lahko kupil novejšo opremo, ki mu bo omogočila razvoj novih dizajnov in razširitev ponudbe. Natančneje: potrebuje 2 tisoč dolarjev

Vas je ideja navdušila? Preden jo podprete, si poglejte še predstavitveni videoposnetek, objavljen na platformi Indiegogo:

YouTube

Podprite projekt na Indiegogo >>


Oznake: , , ,