Video: Slovenec razvil unikatne trzalice WristPick, ki jih ne boste izgubili

Na Indiegogo se je te dni pojavil nov slovenski projekt, namenjen vsem kitaristom, ki pogosto izgubijo svojo trzalico. WristPick je namreč zapestnica, ki jo lahko v trenutku spremenimo v trzalico in tako kadarkoli zabrenkamo na kitaro.
Video: Slovenec razvil unikatne trzalice WristPick, ki jih ne boste izgubili

Video: Slovenec razvil unikatne trzalice WristPick, ki jih ne boste izgubili (Vir slike: Indiegogo)

Žan Ograjšek je z igranjem kitare začel pri osmih letih. V tem času je postal izkušen kitarist, ki ima za seboj že kar nekaj javnih nastopov, večkrat pa zaigra tudi v družbi svojih prijateljev.

Kitara in trzalica sta tako postali njegovi zvesti spremljevalki, a Ograjšek je hitro ugotovil, da se vse prevečkrat dogodi, da trzalico, predvsem zaradi njene majhnosti, nekje založi ali izgubi. Razmišljal je in razmišljal ter nekega dne prišel do zanimive poslovne ideje. Odločil se je, da bo sestavil zapestnico z vgrajeno trzalico. Tako je ne bi nikoli več izgubil in bi pri tem privarčeval kar nekaj denarja.

Lotil se je dela in po več mesecih truda in razvijanja svoje poslovne ideje je nastal prvi prototip produkta, ki ga je poimenoval WristPick. Sledilo je še nekajmesečno testiranje in izboljševanje, s prvim decembrom 2014 pa je Ograjškov projekt stopil v zadnjo fazo – fazo iskanja denarnih sredstev za zagon množične proizvodnje. Ograjšek se je odločil, da poskusi s crowdfundingom, in sicer s priljubljeno platformo Indiegogo

Podprite projekt na Indiegogo >>

Potencialnim podpornikom je na spletni strani Indiegogo obljubil ročno izdelane produkte, narejene iz naravnega usnja, kar pomeni, da gre za unikatne, visoko kvalitetne in predvsem uporabne produkte. 

V svojo idejo Ograjšek popolnoma zaupa, a se zaveda, da zgolj njegova želja in volja po uspehu nista dovolj. Da bi lahko uspel, namreč potrebuje denarna sredstva, s katerimi bo lahko kupil novejšo opremo, ki mu bo omogočila razvoj novih dizajnov in razširitev ponudbe. Natančneje: potrebuje 2 tisoč dolarjev

Vas je ideja navdušila? Preden jo podprete, si poglejte še predstavitveni videoposnetek, objavljen na platformi Indiegogo:

YouTube

Podprite projekt na Indiegogo >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje