Video: Slovenec razvil unikatne trzalice WristPick, ki jih ne boste izgubili

Na Indiegogo se je te dni pojavil nov slovenski projekt, namenjen vsem kitaristom, ki pogosto izgubijo svojo trzalico. WristPick je namreč zapestnica, ki jo lahko v trenutku spremenimo v trzalico in tako kadarkoli zabrenkamo na kitaro.
Video: Slovenec razvil unikatne trzalice WristPick, ki jih ne boste izgubili

Video: Slovenec razvil unikatne trzalice WristPick, ki jih ne boste izgubili (Vir slike: Indiegogo)

Žan Ograjšek je z igranjem kitare začel pri osmih letih. V tem času je postal izkušen kitarist, ki ima za seboj že kar nekaj javnih nastopov, večkrat pa zaigra tudi v družbi svojih prijateljev.

Kitara in trzalica sta tako postali njegovi zvesti spremljevalki, a Ograjšek je hitro ugotovil, da se vse prevečkrat dogodi, da trzalico, predvsem zaradi njene majhnosti, nekje založi ali izgubi. Razmišljal je in razmišljal ter nekega dne prišel do zanimive poslovne ideje. Odločil se je, da bo sestavil zapestnico z vgrajeno trzalico. Tako je ne bi nikoli več izgubil in bi pri tem privarčeval kar nekaj denarja.

Lotil se je dela in po več mesecih truda in razvijanja svoje poslovne ideje je nastal prvi prototip produkta, ki ga je poimenoval WristPick. Sledilo je še nekajmesečno testiranje in izboljševanje, s prvim decembrom 2014 pa je Ograjškov projekt stopil v zadnjo fazo – fazo iskanja denarnih sredstev za zagon množične proizvodnje. Ograjšek se je odločil, da poskusi s crowdfundingom, in sicer s priljubljeno platformo Indiegogo

Podprite projekt na Indiegogo >>

Potencialnim podpornikom je na spletni strani Indiegogo obljubil ročno izdelane produkte, narejene iz naravnega usnja, kar pomeni, da gre za unikatne, visoko kvalitetne in predvsem uporabne produkte. 

V svojo idejo Ograjšek popolnoma zaupa, a se zaveda, da zgolj njegova želja in volja po uspehu nista dovolj. Da bi lahko uspel, namreč potrebuje denarna sredstva, s katerimi bo lahko kupil novejšo opremo, ki mu bo omogočila razvoj novih dizajnov in razširitev ponudbe. Natančneje: potrebuje 2 tisoč dolarjev

Vas je ideja navdušila? Preden jo podprete, si poglejte še predstavitveni videoposnetek, objavljen na platformi Indiegogo:

YouTube

Podprite projekt na Indiegogo >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje